Datum: 05.07.2019

Vložil: Spolek FREE WILL

Titulek: Re: Inspirace

Dobrý den milá paní Zajíčková,
děkujeme moc za Váš hezký příspěvek. Rádi bychom pomohli všem, Bohužel to není v našich silách. Sbírka pro pana Marka byla na nějakou dobu zřejmě poslední sbírka, kterou jsme pro konkrétní potřebné spoluobčany vytvořili a zařadili do našich jednotlivých sbírek. Teď nás čeká hlavně shánění financí pro stávající naše žadatelé o podporu. K dnešnímu dni se jedná o 10 lidí s opravdu velmi těžkými typy zdravotního postižení. Také se vrhneme opět na komunikaci s vládou naší země a budeme se jim snažit připomenout jejich deficit v systémové péči o lidi se zdravotním postižením a lidi v sociální nouzi. Je zde ostudně promrhán potenciál možné efektivní pomoci. Nicméně, pokud máte zájem, kontaktujte nás a seznamte blíže s Vaším příběhem. Třeba najdeme možnost, jak i Vám alespoň částečně pomoci. Děkujeme.
Jsme rádi, že jsme Vás nějakým způsobem inspirovali a potěšili. Opravdu věříme, že lze pomáhat ve společnosti „čistě“, bez negativních důsledků na jakoukoliv dílčí součást Života – resp. s co nejmenším utrpením živých bytostí jakéhokoliv životního druhu. Je to hodnotný ideál, ke kterému se snažíme tedy alespoň přiblížit. Raději pomáhat třeba i pomaleji, ale s čistším svědomím. Je krásné ve světě projevovat ještě více lidství – Lásky, moudrosti a v souladu s tímto směrovat naší mocnou tvůrčí vůli! Ať se nám to všem daří co nejvíce a ať jsou všichni šťastní! Děkujeme a mějte se krásně! Za spolek Pavel :)

Přidat nový příspěvek