TRANSPARENTNÍ ÚČTY

Spolek FREE WILL má zřízené tři běžné bankovní účty u Fio banky. Účty jsou transparentní, po kliknutí na odkaz účtu níže nebo umístěného jinde na našich internetových stránkách se zobrazí náhled finančních pohybů na účtu.

Ve vytvořených přehledech účtů si lze prohlédnout přerozdělení finančních prostředků na jednotlivé účely, ke kterým jsou účty založeny.

UPOZORNĚNÍ:

VEŘEJNOU SBÍRKU NA PODPORU ZNEVÝHODNĚNÝCH SPOLUOBČANŮ PODLE ZÁKONA O VEŘEJNÝCH SBÍRKÁCH č. 117/ 2001 Sb.  KONÁME POUZE PROSTŘEDNICTVÍM ÚČTU VEŘEJNÉ SBÍRKY č. 2700957427 / 2010. POHYBY NA TOMTO ÚČTU JSOU PŘEDKLÁDÁNY JEDNOU ROČNĚ KE KONTROLE KRAJSKÉMU ÚŘADU V OSTRAVĚ. NA ZMÍNĚNÝ ÚČET JE TAKÉ VKLÁDÁN VÝTĚŽEK Z NAŠI POKLADNIČKOVÉ VEŘEJNÉ SBÍRKY.

Moc děkujeme za případnou podporu naší činnosti pro znevýhodněné spoluobčany. Vážíme si toho!

Blíže nespecifikované (například variabilním symbolem, zprávou pro příjemce, předem v komunikaci s členem Rady spolku ) příchozí platby na účet si Rada spolku vyhrazuje přerozdělit podle svého uvážení.

ÚČET VEŘEJNÉ SBÍRKY

Hrazeny a lze přispívat na projekty veřejné sbírky pro znevýhodněné spoluobčany.

Tedy PODPORA LIDÍ SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM, LIDÍ S TĚŽKÝM ONEMOCNĚNÍM, LIDÍ SOCIÁLNĚ SLABŠÍCH, DĚTÍ Z DĚTSKÝCH DOMOVŮ A SENIORŮ Z ČESKÉ REPUBLIKY!

Lze specifikovat konkrétní účel daru za pomoci variabilního symbolu (viz tabulku v přehledu účtu), zprávy příjemci nebo v případě osobní známosti za pomoci včasné komunikace sdělením členovi Rady spolku.

PŘEHLED ÚČTU >>   VÍCE O VEŘEJNÉ SBÍRCE >>

ÚČET BEZÚROČNÝCH PŮJČEK

UPOZORŇUJEME, ŽE PŘES TENTO NÁŠ ÚČET BEZÚROČNÝCH PŮJČEK, ÚČET č. 2200635309 / 2010 VEDENÝ U FIO BANKY, NEPROVÁDÍME VEŘEJNOU SBÍRKU PODLE ZÁKONA O VEŘEJNÝCH SBÍRKÁCH č. 117/ 2001 Sb. ÚČETNÍ DOKLADY K TRANSAKCÍM NA TOMTO ÚČTU NEJSOU PŘEDKLÁDÁNY KE KONTROLE KRAJSKÉMU ÚŘADU V OSTRAVĚ.

VŠEM UMOŽŇUJEME NAHLÉDNOUT TAKÉ NA

KTERÝ SLOUŽÍ POUZE PRO FUNGOVÁNÍ PROJEKTU BEZÚROČNÉ PŮJČKY PRO SOCIÁLNĚ SLABŠÍ SPOLUOBČANY

Veškeré finanční transakce, které lze na tomto účtu vidět, souvisí s fungováním projektu "Bezúročné půjčky pro sociálně slabší spoluobčany". V případě zájmu podílet se finančně na krytí poskytování drobných výhodných finančních půjček potřebným spoluobčanům nás prosím kontaktujte. Budeme vám tak moci poskytnout nejnovější informace nejen k této naší činnosti, ale případně i k dalším naším projektům, o které projevíte zájem. Děkujeme a těšíme se na případnou spolupráci i na tomto projektu! :)

Na vyžádání s vámi  rádi uzavřeme darovací smlouvu k případně zamýšlené finanční podpoře nebo vystavíme potvrzení o daru pro možnost daňového odpočtu. Na vyžádání komukoliv rádi prokážeme využití darovaných prostředků, které budou připsány i na tento účet, předložíme naše účetní doklady. To však v možném rozsahu, který nepřekročí nám udělené oprávnění k poskytování osobních údajů třetích stran.

TRANSAKCE NA TOMTO ÚČTU ZAHRNUJÍ:

POUZE POSKYTOVÁNÍ BEZÚROČNÝCH PŮJČEK PRO SOCIÁLNĚ SLABŠÍ SPOLUOBČANY (měsíční příjem do cca 40 % průměrné hrubé mzdy v ČR).. SPLÁTKY PŮJČEK UŽIVATELŮ PROJEKTU. PŘÍPADNÁ PODPORA PROJEKTU.

PŘEHLED ÚČTU >>   VÍCE O TOMTO PROJEKTU >>

Poznámka:

Projekt Bezúročné půjčky pro sociálně slabší spoluobčany je zařazen také mezi projekty, které lze podpořit prostřednictvím naši veřejné sbírky na podporu znevýhodněných spoluobčanů. V takovém případě vyplácíme půjčky přímo z účtu veřejné sbírky, který spadá pod kontrolu Krajského úřadu v Ostravě. Více informací zde.

PROVOZNÍ ÚČET SPOLKU

UPOZORŇUJEME, ŽE PŘES TENTO NÁŠ PROVOZNÍ ÚČET SPOLKU, ÚČET č. 2700441519 / 2010 VEDENÝ U FIO BANKY, NEPROVÁDÍME VEŘEJNOU SBÍRKU PODLE ZÁKONA O VEŘEJNÝCH SBÍRKÁCH č. 117/ 2001 Sb. ÚČETNÍ DOKLADY K TRANSAKCÍM NA TOMTO ÚČTU NEJSOU PŘEDKLÁDÁNY KE KONTROLE KRAJSKÉMU ÚŘADU V OSTRAVĚ.

VŠEM UMOŽŇUJEME NAHLÉDNOUT TAKÉ NA

Z KTERÉHO JSOU HRAZENY NÁKLADY NA PROVOZ SPOLKU A PROJEKTY A DALŠÍ SPOLKOVÉ AKTIVITY, KTERÉ NEJSOU HRAZENY Z VEŘEJNÉ SBÍRKY NA PODPORU ZNEVÝHODNĚNÝCH SPOLUOBČANŮ

Veškeré finanční transakce, které lze na tomto účtu vidět, souvisí s další činnosti, kterou vykonáváme také v souladu s našim cílem vzájemné lidské podpory, ochrany zvířat a přírody. V případě zájmu podílet se finančně na krytí i těchto aktivit nás prosím kontaktujte. Budeme vám tak moci poskytnout nejnovější informace k této naší činnosti a projektům, o které projevíte zájem. Děkujeme a těšíme se na případnou spolupráci na zkvalitňování životů všech a všeho! :)

Více zde: https://www.spolekfreewill.cz/transparentni-ucet/provozni-ucet-spolkuDěkujeme a těšíme se na případnou spolupráci na zkvalitňování životů všech a všeho! :)

TRANSAKCE NA TOMTO ÚČTU ZAHRNUJÍ:

VÝDAJE NA „NESBÍRKOVÉ“ PROJEKTY, PROVOZNÍ NÁKLADY SPOLKU, PŘÍJMY Z VÝPŮJČKY PŘÍSTROJŮ A PŘÍPADNĚ POSKYTNUTÝCH DALŠÍCH SLUŽEB, PŘÍJEM ZA PLATBY ZBOŽÍ (E-SHOP):

PROJEKTY:

PADENADAR,

PODPORA ZNEVÝHODNĚNÝCH UMĚLCŮ (KALENDÁŘ 2015),

OCHRANA HOSPODÁŘSKÝCH A DOMÁCÍCH ZVÍŘAT,

OCHRANA PŘÍRODY A ZVÍŘAT NA SUMATŘE PROSTŘEDNICTVÍM PODPORY PROJEKTU GREEN LIFE

DALŠÍ PŘÍPADNÉ AKTIVITY SPOLKU (budeme informovat aktuálně...)

Z PROVOZNÍCH NÁKLADŮ ZEJMÉNA:

PLATY ZAMĚSTNANCŮ, PLATBY ZA SLUŽBY

OSTATNÍ PLATBY, KTERÉ SE NETÝKAJÍ VEŘEJNÉ SBÍRKY ANI BEZÚROČNÝCH PŮJČEK

PŘEHLED ÚČTU >>

DĚKUJEME, ŽE I VY POMÁHÁTE TAM, KDE TO JE ZAPOTŘEBÍ!

OD KOHO NEPŘIJÍMÁME A ANI NEZPROSTŘEDKOVÁVÁME FINANČNÍ PODPORU