KE STAŽENÍ

DAROVACÍ SMLOUVA

(spolek obdarovaný, v zastoupení Pavlem Badačem): Darovací smlouva (Pavel).pdf

Pro případnou snadnější editaci ve formátu doc:         Darovací smlouva (Pavel).doc

NAŠE LOGO A BANNER (JPG):

200 x 130px 150 x 98px 100 x 65px

CO ZNÁZORŇUJE NAŠE LOGO

Naši krásnou planetu jste jistě poznali, vesnička v přírodě symbolizuje pospolitost, soudržnost. Kohout přivolává probuzení do nově nastávajícího světlejšího věku, ve kterém již lidé začínají být více vědomější, uvědomují si jednotu s celým životem, jsou proto více Láskyplnější, méně sobečtí, zkrátka chápou srdcem... Pírko pod Zeměkoulí symbolizuje svobodu, volnost, lehkost, nadhled, ale také dostatečnou andělskou čistotu. Nese Zemi, což značí ochranu a podporu zhůry (Boha, Andělů, Vesmírů, vyspělých mimozemských civilizací, přírodních zákonů, jak to kdo cítí…).

Nic nám již tedy nebrání v tom, abychom skrze náš mocný nástroj, tvůrčí svobodnou vůli, pomohli přinést na Zemi ještě více lidskosti!

V případě vašeho zájmu pomoci propagovat naší činnost umístěním odkazu na váš web můžete využít mimo našeho loga např. I náš banner. Děkujeme! :)

200 x 100px 150 x 75px 100 x 50px

Pozn:

původní návrh loga r. 2013 - spoluzakladatelka a bývalá členka Rady spolku a spoluzakladatel a člen Rady spolku Pavel Badač.

Redesign, současná podoba loga r. 2017 - navrhl člen Rady spolku Pavel Badač a členka Rady spolku Martina Kužmová. Realizace ve spolupráci s  chráněnou dílnou Pavel Kašing Hrabyně .

Banner 2017 - návrh a realizace: Pavel Badač

DĚKUJEME ZA PROPAGACI ČINNOSTI NAŠEHO SPOLKU!

RÁDI SI PŘIDÁME I MY VÁŠ ODKAZ MEZI NAŠE PŘÁTELÉ, SPOLUPRACOVNÍKY NEBO PODPOROVATELE. KONTAKTUJTE NÁS PROSÍM.

TĚŠÍME SE NA SPOLUPRÁCÍ! :)