SLEČNA TEREZKA (VS: 3154)

Velmi děkujeme také společnosti TKR STEEL za významnou podporu slečny Terezky!

A stejně tak velmi děkujeme všem, kteří Terezku nebo další potřebné spoluobčany podpořili nebo podpoří prostřednictvím naší veřejné sbírky! Každá pomoc má velký smysl a každé takové si moc ceníme! Děkujeme!

Spolek FREE WILL

Velmi děkujeme za velkorysou podporu, kterou Terezce poskytl hejtman Moravskoslezského kraje pan Ivo Vondrák! Oceňujeme také rozhodnutí pana hejtmana, darovat měsíčně polovinu svého poslaneckého platu na charitativní účely! Děkujeme, svou velkorysostí jste příkladem ostatním!

Také rádi děkujeme za proběhlou spolupráci s Moravskoslezským krajem, s jeho podporou jsme pořídili dva rehabilitační přístroje MOTOmedy, z nichž jeden využívá nyní právě Terezka! MS kraj nám také dále pomohl z poloviny pořídit mobilní bazénový zvedák, který pomáhá početným handicapovaným hostům Hotelu Duo na Horní Bečvě! Díky a krásný rok 2018 všem, pevné zdraví!

ZNEVÝHODNĚNÍ: Zdravotní postižení

STAV SBÍRKY: AKTUÁLNÍ (Lze přispívat)

DOBA TRVÁNÍ SBÍRKYod 16. 8. 2017

ÚČEL SBÍRKY: Úhrada neurorehabilitačních pobytů

VYBÍRÁME: Jakoukoliv finanční částku

BYDLIŠTĚ ŽADATELKY: Velká Polom

ŽÁDOST O PODPORU:

Terezka je postižena dětskou mozkovou obrnou, s těžkým postižením všech končetin a pohybuje se převážně na invalidním vozíku. Nedávno absolvovala 14ti denní pobyt v Adeli Centru v Piešťanech na Slovensku. Tato forma intenzivní rehabilitace ji velmi pomohla a prospěla, protože se výrazně zvýšil rozsah pohybu všech končetin. V rehabilitaci by velmi ráda pokračovala. Jeden pobyt však samozřejmě nestačí. Aby se účinek této léčby výrazněji projevil, je třeba ji opakovat cca 3x ročně. Jeden takový pobyt však vyjde na 2478 eur (cca 66.000Kč) a není hrazen zdravotní pojišťovnou, přestože výsledky jsou znatelné.

Terapie je srovnatelná s naší Klimterapií v lázních Klimkovice, kde je pobyt na 3týdny a stojí okolo 80.000Kč. Dle informací Terezčiných rodičů je však pobyt v Adeli Centru na Slovensku pro Terezku vhodnější, protože terapie je mnohem intenzivnější a Terezce se věnuje více fyzioterapeutů najednou – během cvičení jsou všichni u Terezky a každý fyzioterapeut má na starosti kontrolu a procvičování jiné části těla a trupu. Vzhledem k nákladnosti této rehabilitace proto uvítáme přispění jakoukoli finanční částkou, která bude pro terapii plně využita, aby se Terezčin stav zlepšil a mohla být do budoucna co nejvíce samostatná a schopna žít dle svých možností plnohodnotný život. Děkujeme

SLEČNU TEREZKU MŮŽEME FINANČNĚ PODPOŘIT PROSTŘEDNICTVÍM VEŘEJNÉ SBÍRKY NA PODPORU ZNEVÝHODNĚNÝCH SPOLUOBČANŮ POUKÁZANÍM DAROVANÉ ČÁSTKY NA

VARIABILNÍ SYMBOL: 3154

nebo označit ve zprávě příjemci: Slečna Terezka