JULINKA

VS: 3157

ZNEVÝHODNĚNÍ: Zdravotní postižení, těžké onemocnění

STAV SBÍRKY: AKTUÁLNÍ (Lze přispívat)

DOBA TRVÁNÍ SBÍRKY: od 26.03.2019

ÚČELY SBÍRKY:

1. pořízení repasovaného rehabilitačního přístroje MOTOmed na nohy i ruce pro děti

(Po pořízení zůstane přístroj v majetku spolku a žadatelce (rodičům) bude vypůjčen na dobu podle potřeby v rámci podmínek spolkového projektu: půjčovna MOTOmedů Viva)

SPLNĚNO!

Vybírali jsme cílovou částku: 30 000,- Kč, což je předběžná nabídka dodavatele použitých zdravotnických pomůcek.

Děkujeme všem za podporu! Již jednáme o možnosti pořízení a dodání přístroje!

AKTUÁLNĚ VYBÍRÁME:

2. úhrada neurorehabiitačních pobytů v SANATORIÍCH KLIMKOVICE:

momentálně nejvhodnější program: REHA MOTION

(v případě kombinace s hrazeným lázeňským pobytem činí doplatek za tři týdny této rehabilitace cca 14 000,- Kč,

v případě plné úhrady s ubytováním a plnou penzí pro dvě osoby se šplhají celkové náklady na cca 45 000,- Kč)

Rodiče by si moc přáli pro Julinku zajistit také jistě velmi prospěšné a vyhlášené neurorehabilitační

POBYTY V ADELI MEDICAL Center, cca 111 000,- Kč - 12 dní rehabilitace i s ubytováním a obědy.

VYBÍRÁME CÍLOVOU ČÁSTKU: náklady na rehabilitace uvedeny výše.

K dosažení cílů jistě pomůže každý darovaný příspěvek v jakékoliv výši! Děkujeme!

BYDLIŠTĚ ŽADATELKY: Český Těšín

ŽÁDOST O PODPORU:

Julinka je dvouletá milá holčička, narodila se jako zdravá a vše probíhalo bez komplikací, které se však objevily hned ve druhém týdnu jejího života. Kvůli křečím musela být hospitalizována v nemocnici, kde jí byla diagnostikována herpetická HSV 2 meningoencefalitida. Ve čtvrtém měsíci života se tento stav opakoval a byla jí diagnostikována epilepsie. Po těchto stavech zůstala ochrnutá a byla jí diagnostikována Dětská Mozková Obrna, proto jsou nutné rehabilitace, během kterých Julinka hezky spolupracuje. Aby mohla ve cvičení dále pokračovat, potřebuje dětský Motomed, na kterém by mohla denně rehabilitovat doma. Cena takového repasovaného přístroje se pohybuje okolo 30 000Kč.

Dále je vhodné pokračovat v neurorehabilitacích, nejlépe v Adeli Medical Centre nebo v Sanatoriích Klimkovice. Jak jsme již mnohokrát zmínili u dalších uživatelů našich sbírek, tyto terapie nejsou hrazeny zdravotní pojišťovnou a klienti si je musí hradit sami, terapii je nutno opakovat několikrát ročně a cena 14 denního pobytu se pohybuje okolo 100 000Kč. Není v silách rodičů Julinky, aby veškeré náklady nesli sami, proto nás požádali o pomoc se zřízením sbírky pro jejich dceru.

Julinka je sice ještě malinká, ale právě proto může intenzivní rehabilitace velmi pomoci a může se docílit výrazného zlepšení jejího zdravotního stavu, což je pro její další život dost podstatné, jistě ji vše pomůže i k samostatnosti.

Budeme rádi za každou částku, kterou si budete moci dovolit přispět. Děkujeme!

Poznámka:

Rodiče Julinky jsou srozumění a souhlasí s tím, že po shromáždění potřebné částky ve sbírce na zakoupení MOTOmedu zůstává tento přístroj po pořízení v majetku spolku a bude Julince poskytnut do užívání ve formě výpůjčky v rámci a za podmínek spolkového projektu „Půjčovna MOTOmedů Viva". A to na dobu podle potřeby. K výpůjčce se uzavírá smlouva o výpůjčce MOTOmedu.

JULINKU MŮŽEME FINANČNĚ PODPOŘIT PROSTŘEDNICTVÍM VEŘEJNÉ SBÍRKY NA PODPORU ZNEVÝHODNĚNÝCH SPOLUOBČANŮ POUKÁZANÍM DAROVANÉ ČÁSTKY NA

VARIABILNÍ SYMBOL: 3157

nebo označit ve zprávě příjemci: Julinka

KONKRÉTNĚ PRO JULINKU BYLO DOSUD VYBRÁNO