Jirka

VS: 3251

ZNEVÝHODNĚNÍ: Těžké onemocnění

STAV SBÍRKY: AKTUÁLNÍ (Lze přispívat)

DOBA TRVÁNÍ SBÍRKY: od 08.11.2018

ÚČELY SBÍRKY:

PRÁVĚ VYBÍRÁME:

2. CÍL: POŘÍZENÍ POLOHOVACÍHO KŘESLA DO SPRCHY DMA 598

VYBÍRÁME CELKOVOU ČÁSTKU: 15 190,- Kč

(Na křeslo nepřispívá zdravotní pojišťovna)

NÁSLEDUJE:

3. a další cíle: zajištění dalšich Jirkových potřeb. Upřesníme později.

SPLNĚNO:

1. cíl: úhrada joysticku k elektrickému vozíku Flexithrone - SPLNĚNO

BYDLIŠTĚ ŽADATELE: Zlínský kraj

ŽÁDOST O PODPORU:

08.11.2018

Jirka má svalovou dystrofii a je odkázán na elektrický invalidní vozík Flexithrone. Nedopatřením se stalo, že když byl  s maminkou na vyšetřeni ve FN v Brně, ztratili ovládání k vozíku, protože ho jeho maminka položila na střechu auta a zapomněla na něj, přes veškerou snahu se ho nepodařilo najít. Nové ovládání stojí 8.050Kč. Maminka je však samoživitelka 3 dětí a vzhledem k jejich finanční situaci si nemohou dovolit uhradit tuto částku ze svých prostředků. I zdravotní postižení Jirky vyžaduje zvýšené životní náklady, proto se obrátili s prosbou o pomoc na nás, vozík je pro Jirku nezbytnou součástí života. I v tomto případě budeme rádi za jakoukoli finanční částku. Děkujeme.

AKTUALIZOVÁNO

24.05.2019

Pro Jirku se bude u něj doma budovat nová bezbariérová koupelna. Jirku pak bude maminka koupat na toaletním křesle. Původně byl pro tento účel zamýšlen toaletní a sprchovací vozík Bonn, na který jste pomohli vybrat celou částku! Děkujeme! Jirka s maminkou však usoudili, že ještě lepší službu vykoná DMA 598 KŘESLO DO SPRCHY POLOHOVACÍ. To je však trochu ještě dražší. Stojí 15 190,- Kč (cena ke dni aktualizace) a pojišťovna na něj nepřispívá ani částečně (rovněž ke dni aktualizace...). Jistě tedy i s touto věcí pomůžeme společnými silami opět my, lidé dobré vůle...Ze sprchovacího vozíku tedy sešlo, nekoupí se, a vybrané peníze přesuneme na křeslo...

17.12.2018

Na joystick jsme již vybrali a uhradili jsme jej dodavateli. Děkujeme! sbírka pro Jirku pokračuje na další účely sbírky - zajištění dalších Jirkových potřeb. Viz výše v přehledu a níže v grafu.

Všem dárcům velmi děkujeme!

JIRKU MŮŽEME FINANČNĚ PODPOŘIT PROSTŘEDNICTVÍM VEŘEJNÉ SBÍRKY NA PODPORU ZNEVÝHODNĚNÝCH SPOLUOBČANŮ POUKÁZANÍM DAROVANÉ ČÁSTKY NA

VARIABILNÍ SYMBOL: 3251

nebo označit ve zprávě příjemci: Jirka

KONKRÉTNĚ PRO JIRKU BYLO DOSUD VYBRÁNO
K DATU: 4. 4. 2019
Příspěvky veřejnosti (bezhotovostní příjem: VS: 3251 nebo zpráva) 14 106,62,-Kč
Ostatní přidělené prostředky (příjem z provozního účtu spolku)  0,- Kč
CELKEM VYBRÁNO 14 106,62,- Kč

Z TOHO JIŽ VYPLACENO   8 050 ,- Kč
ZŮSTATEK NA DALŠÍ  POTŘEBY  (vybráno - vyplaceno = )   6 056,62,- Kč

PRÁVĚ VYBÍRÁME:

2. Cíl sbírky pro Jirku -

POŘÍZENÍ POLOHOVACÍHO KŘESLA DO SPRCHY DMA 598

39,87 %                                                                                 15 190,- Kč

(Pozn.: aktuální druhý cíl sbírky pro Jirku je náhradou za sbírku na Toaletní a sprchovací vozík Bonn 4B , na který se podařilo vybrat celou částku. Děkujeme! Místo vozíku se však pořídí ještě vhodnější pomůcka, právě polohovací křeslo. Dosud vybrané peníze na vozík jsme tedy přesunuli na křeslo.)

SPLNĚNO

1. Cíl sbírky pro Jirku: Úhrada nového joysticku k elektrickému vozíku. , DĚKUJEME!

8 050  Kč

Naší milé velkorysé dárkyni ještě jednou velmi děkujeme a prosíme, aby nás v případě zájmu kontaktovala. Rádi zveřejníme její jméno na seznamu podporovatelů naší činnosti na našich stránkách. Bude nám potěšením! Samozřejmě jen se souhlasem dárkyně. Děkujeme!

POSKYTNUTÉ DARY
DATUM ČÍSLO PLATBY (SS) ČÁSTKA ÚČEL DÁRCE
6.12.2018   8 050Kč Úhrada joysticku k elektrickému vozíku eThrone Dar pro Jirku (náš VS: 3251) - úhrada Joysticku k elektrickému vozíku. Platba na účet dodavatele. Děkujeme všem za podporu!

Aktualizovanou výzvu k pomoci Jirkovi lze najít i na Facebooku.  DĚKUJEME ZA PŘÍPADNÉ SDÍLENÍ :)

JIRKU PODPORUJÍ NEBO PODPOŘILI:

FIRMY, OBCHODNÍ SPOLEČNOSTI A JINÉ SUBJEKTY:

JEDNOTLIVÍ DÁRCI:

Pokud i Vy naším prostřednictvím podporujete Jirku a chcete se k tomuto veřejně přihlásit, sdělte nám to prosím! Rádi přidáme Vaše logo nebo jméno sem na tuto stránku a na další naše stránky vyhrazené k poděkování našim podporovatelům a partnerům.

Děkujeme, že jste pozitivním příkladem ostatním!

DĚKUJEME, ŽE POMÁHÁTE S NÁMI! :)