Jirka VS: 3251

ZNEVÝHODNĚNÍ: Těžké pohybové onemocnění

STAV SBÍRKY: AKTUÁLNÍ (Lze přispívat)

DOBA TRVÁNÍ SBÍRKY: od 08.11. 2018

ÚČELY SBÍRKY:

PRÁVĚ AKTUÁLNÍ:

2. cíl: pořízení toaletního a sprchovacího vozíku Bonn

NÁSLEDUJE:

3. a další cíle: zajištění dalšich Jirkových potřeb. Upřesníme později.

JIŽ SE PODAŘILO DOKONČIT:

1. cíl: úhrada joysticku k elektrickému vozíku Flexithrone - SPLNĚNO

AKTUÁLNĚ VYBÍRÁME:

finanční částku do výše 5 988,- Kč

BYDLIŠTĚ ŽADATELE: Zlínský kraj

ŽÁDOST O PODPORU:

Jirka má svalovou dystrofii a je odkázán na elektrický invalidní vozík Flexithrone. Nedopatřením se stalo, že když byl  s maminkou na vyšetřeni ve FN v Brně, ztratili ovládání k vozíku, protože ho jeho maminka položila na střechu auta a zapomněla na něj, přes veškerou snahu se ho nepodařilo najít. Nové ovládání stojí 8.050Kč. Maminka je však samoživitelka 3 dětí a vzhledem k jejich finanční situaci si nemohou dovolit uhradit tuto částku ze svých prostředků. I zdravotní postižení Jirky vyžaduje zvýšené životní náklady, proto se obrátili s prosbou o pomoc na nás, vozík je pro Jirku nezbytnou součástí života. I v tomto případě budeme rádi za jakoukoli finanční částku. Děkujeme.

AKTUALIZOVÁNO 17.12.2018

Na joystick jsme již vybrali a uhradili jsme jej dodavateli. Děkujeme! sbírka pro Jirku pokračuje na další účely sbírky - zajištění dalších Jirkových potřeb. Viz výše v přehledu a níže v grafu.

Všem dárcům velmi děkujeme!

JIRKU MŮŽEME FINANČNĚ PODPOŘIT PROSTŘEDNICTVÍM VEŘEJNÉ SBÍRKY NA PODPORU ZNEVÝHODNĚNÝCH SPOLUOBČANŮ POUKÁZANÍM DAROVANÉ ČÁSTKY NA

VARIABILNÍ SYMBOL: 3251

nebo označit ve zprávě příjemci: Jirka

KONKRÉTNĚ PRO JIRKU BYLO DOSUD VYBRÁNO
K DATU: 29. 1. 2019
Příspěvky veřejnosti (bezhotovostní příjem: VS: 3251 nebo zpráva) 12 106,62,-Kč
Ostatní přidělené prostředky (příjem z provozního účtu spolku)  0,- Kč
CELKEM VYBRÁNO 12 106,62,- Kč

Z TOHO JIŽ VYPLACENO   8 050 ,- Kč
ZŮSTATEK NA DALŠÍ  POTŘEBY  (vybráno - vyplaceno = )   4 056,62,- Kč

AKTUÁLNĚ DÁLE VYBÍRÁME:

2. Cíl sbírky pro Jirku -

Toaletní a sprchovací vozík Bonn 4B (plnou cenu 5 988 Kč, nebo doplatek nad limit úhrady pojišťovny. (Možnost alespoň částečné úhrady pojišťovny u tohoto typu toaletního vozíku zjišťujeme)

67, 7 %                                                    5 988,- Kč

AKTUALIZACE 26.11.2018

Pro Jirku nám od dárců přišly další příspěvky. Velmi děkujeme! Peníze na Joystick máme již vybrány. Vybralo se více, než bylo potřeba. Jirka s rodinou všem moc děkují a podle aktuálních zpráv od maminky Jirky by rádi ve sbírce na Jirkovy potřeby pokračovali. Brzy tedy sbírku doplníme o další účely sbírky. Jako další věc, kterou bude nyní nejvíce potřeba pro Jirku opatřit, máme nahlášenou toaletní sprchovou židli. Budou nám k tomuto dodány podrobnější informace a poté hned sbírku zaktualizujeme.

ZATÍM PROSÍM NEPOSÍLEJTE DALŠÍ DARY DO SBÍRKY, SBÍRKU JSME DO AKTUALIZACE POZASTAVILI! PŘÍSPĚVKY, KTERÉ BYLY NA NÁŠ SBÍRKOVÝ ÚČET PRO JIRKU NA OVLÁDÁNÍ PŘIPSÁNY PO 24.11.2018, VRÁTÍME 28.11.2018 ODESÍLATELUM. POKUD BY DÁRCI TĚCHTO PŘÍSPĚVKŮ CHTĚLI TYTO PENÍZE PONECHAT JIRKOVI NA JINÝ ÚČEL, NEBO PŘÍPADNĚ PRO JINÉ ŽADATELE O PODPORU, BUDEME SAMOZŘEJMĚ RÁDI. INFORMUJTE NÁS PROSÍM! VŠEM VELKÉ DÍKY ZA POMOC! :)

AKTUALIZACE 25.11.2018

PENÍZE NA NOVÉ OVLÁDÁNÍ VOZÍKU PRO JIRKU VYBRÁNY! VELMI DĚKUJEME NAŠÍ MILÉ DÁRKYNI ZA VELKORYSOU PODPORU!

Děkujeme všem za zájem, za vaše sdílení výzvy k pomoci na facebooku! Máme radost, že jste se připojili k naší snaze, že vám není lhostejný osud potřebných spoluobčanů! Vystavíme darovací smlouvu a joystick uhradíme přímo na účet dodavatele vozíku. Zbylá vybraná částka pomůže samozřejmě také Jirkovi, na co bude dále potřeba. Dojednáme s Jirkou a jeho maminkou.

SBÍRKU PRO JIRKU ZATÍM POZASTAVUJEME! VYČKÁME NA ROZHODNUTÍ ŽADATELE O PODPORU, ZDA BUDE CHTÍT VE SBÍRCE POKRAČOVAT NA PŘÍPADNĚ JINÝ POTŘEBNÝ ÚČEL. NEPOSÍLEJTE TEDY PROSÍM PRO JIRKU DALŠÍ PENÍZE. VŠEM VELKÉ DÍKY ZA SPOLUPRÁCI! VÁŽÍME SI TOHO!

Váš spolek FREE WILL :)
Naší milé velkorysé dárkyni ještě jednou velmi děkujeme a prosíme, aby nás v případě zájmu kontaktovala. Rádi zveřejníme její jméno na seznamu podporovatelů naší činnosti na našich stránkách. Bude nám potěšením! Samozřejmě jen se souhlasem dárkyně. Děkujeme!

1. Cíl sbírky pro Jirku: Úhrada nového joysticku k elektrickému vozíku. SPLNĚNO, DĚKUJEME!

8 050  Kč

POSKYTNUTÉ DARY
DATUM ČÍSLO PLATBY (SS) ČÁSTKA ÚČEL DÁRCE
6.12.2018   8 050Kč Úhrada joysticku k elektrickému vozíku eThrone Dar pro Jirku (náš VS: 3251) - úhrada Joysticku k elektrickému vozíku. Platba na účet dodavatele. Děkujeme všem za podporu! Viz: sbírka pro Jirku