POSKYTLI JSME PRVNÍ BEZÚROČNOU PŮJČKU

15.10.2014 22:55

 

POSKYTLI JSME PRVNÍ BEZÚROČNOU PŮJČKU

    

     10. 10. 2014 jsme poskytli naši vůbec první bezúročnou půjčku ve výši 2000,- Kč paní Michaeli z Ostravy, a to na nákup základních potravin a uspokojení základních životních potřeb žadatelky a její jedenáctileté dcery. Měsíční splátky půjčky budou stanoveny až po zajištění pravidelného příjmu, a to ve výši, která příjemkyni pomoci zatíží co nejméně.

 

 

     Paní Michaela (45 let) je po mozkové příhodě ochrnutá na levou polovinu těla. Vyřizuje si invalidní důchod a příspěvek na péči. Vyřízení (schválení a pravidelná výplata těchto dávek) však trvá dlouhou dobu. Paní Michaela je bez dostatečného příjmu, chybí peníze na nákup základních potravin a věcí potřebných k uspokojení základních životních potřeb paní Michaely a její jedenáctileté dcery, o kterou se stará. Vznikl dluh na nájmu. S žadatelkou jsme se setkali, ověřili si uváděné skutečnosti a seznámili se s případem ještě více podrobně. Poskytnutím půjčky náš zájem pomoci této rodině nekončí, budeme nadále v kontaktu a  pokusíme se najít dobré řešení nastalé nelehké situace.

 

     Paní Michaela si podala také žádost o pomoc do projektu Nebe na Zemi. Podejme prosím pomocnou ruku! Všichni se můžou s paní Michaelou spojit pomoci kontaktu uvedeném v její žádosti. Děkujeme.

 

> Více o bezúročných půjčkách

> Více o projektu Nebe na Zemi