POMOC PANÍ LENCE A JEJÍ DCEŘI

15.05.2014 22:21

 

POMOC PANÍ LENCE A JEJÍ DCEŘI

     Prostřednictvím našeho projektu Nebe na Zemi se na všechny dobré lidi obrací s prosbou o pomoc s překlenutím tíživé finanční situace matka samoživitelka paní Lenka (52 let) z Rožnova pod Radhoštěm, která je již delší dobu nezaměstnaná. Svou situaci se však snaží aktivně řešit. Nyní to vypadá tak, že se snad blýská na lepší časy. Naskytla se práce recepční, a tak by měl být brzy pravidelný příjem pro paní Lenku a její 16letou dceru zajištěn. Do první výplaty je však daleko a v této rodině je hmotná nouze. Pomozme prosím překlenout její nelehkou finanční situaci.

 

    S naší žadatelkou o podporu jsme se 8. 5. 2014 osobně setkali. Je to milá dáma, která se 20 let zabývá celostní medicínou. Pomáhá hledat řešení zdravotních obtíží lidí, kteří se na ní obrátí s žádosti o pomoc. Má hluboký zájem o hledání příčin nemocí a následné jejich odstraňování. Její letité zkušenosti v tomto oboru se již často zúročily v dobrých výsledcích, které mnohým skutečně celkově pomohly. Moc hezky jsme si popovídali o spoustě zajímavých věcí, z velké části právě o zdraví. Náš Pavlík poté poskytl informace o svém zdravotním stavu a po nedlouhém výzkumu naší badatelky si i on nechal se zájmem doporučit vhodnou terapii na své problémy. Svalovou dystrofii pletencového typu se brzy pokusí zdolat pomoci Homeopatie.

 

     Paní Lenka se stará o 16letou dceru a nyní společně všichni bydlí v bytě u starší dcery paní Lenky. Hmotná situace všech není nejlepší. Chybí peníze už i na jídlo. Přesto však Úřad práce systémově rozhodl, že v tomto případě není nárok na podporu v nezaměstnanosti. Rozhodnutí jsme viděli.

 

     Paní Lenka však nezahálí a aktivně si shání práci. Dostala teď nabídku práce jako recepční na Hotelu Ondrášuv dvůr v obci Bílá. Nástup na zkušební dobu bude od 16. 5. tohoto roku. Do první plné výplaty, a tedy pravidelného příjmu, je však ještě poměrně daleko. Je potřeba do té doby důstojně uživit sebe a svou dceru. Pomozme prosím vyřešit tuto situaci. I sebemenší částka pomůže.

 

 

JAK POMOCI?

 

  •  Paní Lenku můžete zkontaktovat přes její žádost a nabídnout pomoc osobně.

 

  • Můžete i využit nabízených služeb naší žadatelky v hmotné nouzi a přijmout od ní podnětné informace ke svému zdraví, což následně může člověku úplně změnit život k lepšímu. 

 

  • Finanční příspěvky pro paní Lenku můžete také zaslat na náš transparentní účet č. 2700441519 / 2010 s uvedeným variabilním symbolem 3351. Stav sbírky lze sledovat v přehledu sbírek projektu Nebe na Zemi

 

     Peníze matce samoživitelce předáme a budeme s ní nadále v kontaktu, abychom věděli, jak se situace s novou prací odvíjí a jak se celkově paní Lence a její blízké rodině daří. Věříme, že jde o dočasnou nepříznivou situaci, kterou však společnými silami zvládneme zdárně překonat!

 

 

DĚKUJEME VŠEM ZA JAKOUKOLIV PODPORU!

 

PŘEJEME VŠEM PEVNÉ ZDRAVÍ A DŮSTOJNÝ DOSTATEK VŠEHO DOBRÉHO! :)

 

                                                                    FREE WILL o. s. 

 

 

 

 

13.06.2014

 

PANÍ LENCE SE JIŽ DAŘÍ LÉPE! :)

 

     Paní Lence se již daří o něco lépe! Zvládla těžší začátky v novém zaměstnání, celkem si již zvykla a dobře se zapracovala. Jsou s ní v práci spokojení. Blíží se první výplata, a tak to vypadá, že se konečně bude brzo moci paní Lenka o sebe a svou dceru snadněji postarat.

 

     Děkujeme všem, kteří paní Lenku kontaktovali a pomohli v nelehké životní situaci. Podpora a zájem všech je stále vítán, avšak dle mínění naší milé žadatelky již nebude dále zapotřebí finanční sbírka prostřednictvím projektu Nebe na Zemi. Sbírku tedy odstraníme.

 

     I nadále zůstáváme s paní Lenkou v kontaktu, věříme, že se jí s dcerou bude dařit dobře. V případě potřeby se budeme opět snažit přispět ku pomoci. O všem podstatném přineseme zprávu. Děkujeme!

 

                                                  FREE WILL o. s.