POMÁHEJME SPOLEČNĚ PROSÍM I TEREZCE

28.12.2017 16:36

Rádi se podílíme i na pomoci slečně Terezce! Tato mladá dáma žije od narození s Dětskou mozkovou obrnou, pohybuje se na invalidním vozíku. Terezka se za podpory milující rodiny snaží zlepšit svůj zdravotní stav, co to jen jde! Také se trošku snažíme pomoci, vypůjčili jsme Terezce jeden z našich rehabilitačních přístrojů MOTOmed a pořádáme veřejnou sbírku na nákladné neurorehabilitační pobyty v ADELI centru ve slovenských Piešťanech. Někteří z vás již do této sbírky přispěli, a tak jsme mohli v listopadu i takto alespoň trochu společně pomoci! VELKÉ UPŘÍMNÉ DÍKY! A co říkáte, pomůžeme společně ještě více? Sbírka je stále otevřená a Terezka má dost energie, aby zvládla i tři čtrnáctidenní pobyty ročně. Pojišťovna však terapii nehradí. A přitom je tato rehabilitace tak potřebná a průkazně účinná!

Terezko, jsme s Tebou, přejeme hodně zdraví, sílu a mnoho štěstí do Tvého aktivního života! A vytrvej ve cvičení, víme, je to pořádná makačka, ale má to velký význam! A to nejen pro zdraví tělíčka ve vývoji, všichni bychom měli pravidelně cvičit celý život! Tak hodně sil nám všem a velké díky i za podporu Terezky!

Velmi děkujeme za velkorysou podporu, kterou Terezce poskytl hejtman Moravskoslezského kraje pan Ivo Vondrák! Oceňujeme také rozhodnutí pana hejtmana, darovat měsíčně polovinu svého poslaneckého platu na charitativní účely! Děkujeme, svou velkorysostí jste příkladem ostatním!

Také rádi děkujeme za proběhlou spolupráci s Moravskoslezským krajem, s jeho podporou jsme pořídili dva rehabilitační přístroje MOTOmedy, z nichž jeden využívá nyní právě Terezka! MS kraj nám také dále pomohl z poloviny pořídit mobilní bazénový zvedák, který pomáhá početným handicapovaným hostům Hotelu Duo na Horní Bečvě! Díky a krásný rok 2018 všem, pevné zdraví! :)