FREE WILL o. s. NA VÝSTAVIŠTI ČERNÁ LOUKA OSTRAVA!

04.10.2013 18:10

 

FREE WILL o. s. NA VÝSTAVIŠTI ČERNÁ LOUKA OSTRAVA!

 

     S potěšením jsme uvítali nabídku účasti na výstavě s názvem Život bez bariér, která se koná ve dnech 18. - 20. října 2013 na Výstavišti Černá louka Ostrava. Pořadatel již potvrdil přijetí naší přihlášky, takže se těšíme na tento čas možného osobního kontaktu s vámi!

 

     Účast na výstavě je pro nás vhodná příležitost k představení našeho občanského sdružení širší veřejnosti a navázání spolupráce s podobně zaměřenými organizacemi. Naší přítomnosti také jistě načerpáme cenné zkušenosti a získáme mnoho užitečných informací z okruhu naší činnosti. Souběžně s výstavou Život bez bariér se letos opět koná i výstava Kreativ (výstava pro šikovné ruce a pro ty, kteří rádi tvoří) a Teplo domova. O spoustu zajímavostí tedy určitě nouze nebude. Aktuální informace o výstavě naleznete zde.

 

 

     Zastavte se s námi v době pořádání výstavy pozdravit na našem výstavním místečku. Blíže se seznámíme, popovídáme si, představíme vám naše projekty a prozradíme něco o naších připravovaných aktivitách. A jistě také bude možnost zakoupit si hezké výrobky z chráněných dílen, s kterými spolupracujeme. Ve dnech výstavy se na vás budou na místě těšit někteří naší terénní spolupracovníci a alespoň jeden den se s vámi přijdou pozdravit a poděkovat vám za dosavadní přízeň a podporu i Maruška s Pavlíkem. S blížící se výstavou budeme ještě o všem podstatném podrobněji informovat, aby se případní zájemci mohli s naším sdružením lehce a zdárně setkat. Těšíme se na vás!!! :)