DĚKUJEME ZA PODPORU SPOLEČNOSTI AUTO KOZELSKÝ!

17.04.2014 17:17

 

DĚKUJEME ZA PODPORU SPOLEČNOSTI AUTO KOZELSKÝ!

 

     Ostravská firma  Auto Kozelský , která nabízí celkové služby pro naše plechové miláčky, poskytla významnou slevu na letní obutí naší Škody Felicia! Velmi děkujeme za podporu!

 

 

     Děkujeme nejen za slevu ve výši 2 300,- Kč, ale také za rychlý potřebný servis našeho auta a zapůjčení náhradního vozu po dobu opravy. Díky tomu naše Maruška nemusela meškat a mohla snadněji pokračovat v práci pro FREE WILL. V ne příliš vlídném upršeném dni vypůjčené auto opravdu hodně pomohlo! Následně Marušce pak zbyl čas i na návštěvu právě narozeného synovce Teodorka a jeho hrdých rodičů! :) Teodorek je kluk jako buk a je i s maminkou v pořádku. Přejeme všem pevné zdraví, stálé štěstí a mnoho společně prožívané radosti!

 

     Velké díky panu Kozelskému s paní manželkou za vstřícnost a všem zaměstnancům firmy za rychlý a kvalitní servis! Je to pro nás významná pomoc! Auto potřebujeme k uskutečňování našeho záměru pomáhat potřebným. Mít vůz v pořádku je samozřejmě nezbytné. Ne vždy je to však lehké zajistit z omezeného rozpočtu našeho malého sdružení. Vaší významnou pomoci jste se stali spolupracovníky naší snahy! Jménem nás ve FREE WILL a všech, kterým pomáháme, moc děkujeme! Je dobré vědět, že i v konkurenčně nabitém prostředí, kdy není pro podnikatele mnohdy snadné udržet firmu, se však ještě najde u dobrých lidí prostor pro vstřícnou lidskou pomoc! Vážíme si toho a děkujeme za milou zkušenost!  Náš zelený žabáček (Škoda Felicia) může nyní opět spokojeně sloužit. Doufáme, že si po cestách vydrží ještě chvíli spokojeně kuňkat! :)


Jednou ze služeb společnosti je autopůjčovna. Poskytnutí náhradního vozu po dobu servisu je samozřejmostí.
 

 

     A moc samozřejmě děkujeme všem naším dárcům. Vaše podpora, ať finanční (v jakékoliv výši), nákup zboží (výrobků z chráněných dílen, které nabízejí naší terénní spolupracovníci), či podpora v jakékoliv jiné podobě, je pro nás velmi důležitá a nezbytná pro naše konání.

 

                                                                                                                FREE WILL o. s.