FREE WILL PŮJČKA PODPOŘILA PANA ROMANA

21.10.2015 00:49

 

  FREE WILL PŮJČKA PODPOŘILA PANA ROMANA

          19. října jsme poskytli další bezúročnou půjčku. Pan Roman z Brna pobírá sociální dávky. Příležitostně se mu daří získávat krátkodobé práce, např. v továrně na výrobu textilu. Nyní, když už se zdálo, že by aktuálně získané zaměstnání  mohlo být na časově delší období, srazilo pana Romana auto, což si vyžádalo hospitalizaci s výhledovou léčbou po dobu cca půl roku. Panu Romanovi jsme poskytli půjčku 2 000,- Kč na uspokojení základních životních potřeb.

 

      Splátky jsou stanoveny v minimální možné výši 50,- Kč měsíčně. Veškeré finanční pohyby můžeme sledovat na transparentním bankovním účtu půjček č. 2200635309/2010, který jsme zřídili speciálně pro tento projekt. V našem projektu bezúročných půjček si mohou sociálně slabší spoluobčané půjčit (zatím) menší finanční částky, a to na užitečné účely. Komu a v čem zatím naše půjčky pomohly, můžeme zhlédnout zde.

     Rychlost rozvoje jak tohoto projektu, tak i další naší činnosti pro znevýhodněné spoluobčany, závisí ve značné míře zejména na našich sympatizantech, kteří se svou podporou připojí k našemu konání. Ať už pomáháte potřebným spolu s námi, s jinými organizacemi či individuální iniciativou, děkujeme za to! Má to smysl! :)