ANDREJKA S JANIČKOU POTŘEBUJÍ PROSÍM NAŠÍ POMOC!

09.10.2020 16:44

Milí přátelé, velmi děkujeme i za vaší pomoc holkám. Pokud si nemůžete dovolit přispět ani sebemenší částkou, ale přesto byste chtěli podat pomocnou ruku, můžete tak doslova učinit. Jste li z Brna nebo tam dojíždíte, holky uvítají i fyzickou výpomoc. Vypíšeme i zde, jak konkrétně můžete takto pomoci. Andrejku s Janičkou známe osobně. Situaci opravdu nemají lehkou... Děkujeme moc!

DALŠÍ FORMA HMOTNÉ POMOCI A PŘÁNÍ, KTERÁ BY ANDREJKA A JANIČKA UVÍTALY:

- pomoc s dopravou na pravidelné vzdělávací kurzy

- pomoc při vykrývání osobní asistence (v případě, že někdo vypadne nebo při nedostatku osobní asistence) Andrejka hledá na pokrytí asistence i někoho stálejšího, kdo by měl zájem s nimi spolupracovat. Asistencí bude potřeba opravdu dost.

POKUD BYSTE BYLI OCHOTNI POMOCI A NABÍDNOUT DELŠÍ SPOLUPRÁCI, PROSÍM KONTAKTUJTE NÁŠ SPOLEK. KONTAKT PŘEDÁME A NA KONKRÉTNÍCH PODMÍNKÁCH SE S ANDREJKOU DOHODNETE.

VELMI DĚKUJEME ZA PODPORU ANDREJKY A JANIČKY!

HOLKY MŮŽEME FINANČNĚ PODPOŘIT PROSTŘEDNICTVÍM VEŘEJNÉ SBÍRKY NA PODPORU ZNEVÝHODNĚNÝCH SPOLUOBČANŮ POUKÁZANÍM DAROVANÉ ČÁSTKY NA

Při zasílání daru uveďte prosím:
ve zprávě příjemci: Andrea a Jana
VARIABILNÍ SYMBOL: 3116
(usnadní nám to práci při sčítání jednotlivých příspěvků. Vše sčítáme manuálně nikoli s pomocí programu.)
DĚKUJEME!

QR kód s předvyplněnými údaji pro podporu Andrejky a Janičky

Sdílejme prosím sbírku pro Andrejku a Janičku výzvou k pomoci na

DĚKUJEME, ŽE I VY POMÁHÁTE VŠUDE TAM, KDE TO JE ZAPOTŘEBÍ!