SENIOŘI

VÍTEJTE!

MILÍ NAŠI SENIOŘI, DŘÍVE NEŽ SEM VLOŽÍTE SVOU ŽÁDOST O PODPORU, PŘEČTĚTE SI PROSÍM NÍŽE UVEDENÉ DŮLEŽITÉ VAROVÁNÍ.

Rozdělení podskupiny podle kraje žadatelova bydliště

Žádostí celkem: 1

VAROVÁNÍ SENIORŮM:

NIKDY SI DO BYTU NEBO K SOBĚ DOMŮ NEZVĚTE NĚKOHO, KOHO DOBŘE NEZNÁTE. NEPOUŠTĚJTE NIKOHO TAKOVÉHO DOVNITŘ! NEPŮJČUJTE MÁLO ZNÁMÝM LIDEM PENÍZE! DEJTE SI TAKÉ POZOR, ABYSTE PŘED NEZNÁMÝMI NĚJAKÝM ZPŮSOBEM NEPROZRADILI ÚSCHOVNÉ MÍSTO SVÝCH PŘÍPADNÝCH ÚSPOR!

VŠECHNY, KTEŘÍ VÁM NABÍDNOU POMOC, SE SNAŽTE NEJDŘÍVE CO NEJVÍCE POZNAT Z MIMOOSOBNÍHO KONTAKTU. TELEFON, DOPISY, MAILY, SKYPE. TEPRVE POTOM SI DOMLUVTE SCHŮZKU NA NĚKTERÉM Z VEŘEJNÝCH MÍST, JAKO JSOU NAPŘ. RESTAURACE, KAVÁRNY APOD. OPATRNOST JE VŽDYCKY NA MÍSTĚ. NE VŠICHNI MUSÍ MYSLET SVÉ NABÍDKY PŘÁTELSTVÍ A VAŠÍ PODPORY UPŘÍMNĚ!

Jinak se neobávejte říci si tady o podporu. I v pokročilejším věku si člověk zaslouží prožívat plný život! Můžeme si všichni vzájemně dát mnoho krásného.

Děkujeme vám za sdílení vašich nabytých zkušeností, životní moudrosti, za vaší péči o děti, vnuky, o život! Děkujeme za vše!

Příklady toho, oč zde můžete  žádat:

• O novou rodinu
  • O nové kamarády, přátelé, lásku
  • O pomoc s péči o svou osobu
  • O zaměstnání na plné i částečné úvazky
  • O dohody o provedení práce, brigády atd.
  • O pomoc s úhradou své pravidelné stravy (případně kvalitnější stravy), lékařského ošetření, léků, rehabilitace, věcí každodenního potěšení (drahší káva, čokoláda apod.)
  • O příspěvek na zakoupení (opravu) kompenzační pomůcky, rehabilitačního přístroje apod.
  • O příspěvek na svůj osobní rozvoj (Univerzita třetího věku, různé kurzy apod.), záliby, lázeňské a rekreační pobyty, dovolené apod.
  • O finanční podporu na zakoupení jiných potřebných věcí (např. domácí spotřebiče)
  • O radu
  • O další věci podle potřeby

Vzhledem k poskytovaným službám našeho hostitelského serveru nám jako technicky nejjednodušší řešení pro možnost vkládat vaše žádosti, připadla nezabezpečená diskuse. I když se možná ukáže, že to nebude nejideálnější, alespoň pro rozjezd tohoto projektu se nám to prozatím jeví jako dostačující. Tento způsob vkládání žádostí má své výhody, nevyžaduje registraci a diskusní forma umožňuje přímou reakci na žádost potřebného doplňujícími otázkami či poskytnutými radami.

Vyberte prosím výše kraj podle místa vašeho bydliště a vložte svou žádost.

Poté nám to prosím nezapomeňte oznámit buďto  dole v diskusi na hlavní stránce vaší skupiny, nebo tak můžete učinit prostřednictvím mailu: spolekfreewill@email.cz (návod na oznámení nového příspěvku naleznete na hlavní stránce vaší skupiny - dejte jednou šipku zpět)

Svou žádost občas zkontrolujte, zda vám někdo neposkytl radu nebo nepoložil doplňující otázku.

Po vyřízení žádosti k vaší plné spokojenosti nám tuto skutečnost prosím také sdělte, váší žádost odstraníme.

Děkujeme :)