DĚTI Z DĚTSKÝCH DOMOVŮ

VÍTEJTE!

DĚTI, JEŠTĚ PŘED TÍM, NEŽ SEM VLOŽÍTE SVOU ŽÁDOST O PODPORU, PŘEČTĚTE SI PROSÍM NÍŽE DŮLEŽITÉ INFORMACE A PŘEDEVŠÍM DŮLEŽITÉ VAROVÁNÍ.

Rozdělení podskupiny podle kraje žadatelova bydliště

Žádostí celkem: 0

Přejeme vám děti, ať zde od všech najdete mnoho nabídek pomoci, a to přesně podle vaších představ!

PŘEČTĚTE SI PROSÍM, NA JAKÉM PRINCIPU JE PROJEKT ZALOŽEN A JAK FUNGUJE. PO VAŠÍ ŽÁDOSTI SE VÁM SNAD OZVOU LIDÉ, KTEŘÍ VÁM NABÍDNOU POMOC, PODPORU, KAMARÁDSTVÍ.

VAROVÁNÍ:

NIKDY PROSÍM OD NEZNÁMÝCH LIDÍ NEPŘÍJÍMEJTE POZVÁNÍ NA SCHŮZKY V SOUKROMÍ! POKUD DOSTATEČNĚ DOBŘE NEZNÁTE ČLOVĚKA, KTERÝ VÁM NABÍZÍ POMOC, NIKDY S NÍM NECHOĎTE K NĚMU DOMŮ, NA CHATU A NA JINÁ NEVEŘEJNÁ OPUŠTĚNÁ MÍSTA! NESEDEJTE K NĚMU DO AUTA!

S LIDMI, KTEŘÍ VÁM NABÍDNOU POMOC A PŘÁTELSTVÍ, ALE KTERÉ DOBŘE NEZNÁTE, SI NEJPRVE DOPISUJTE, VOLEJTE, SKYPUJTE. VÍCE JE TAKTO POZNEJTE A TEPRVE POTOM SVOLTE K OSOBNÍ SCHŮZCE! A TO NEJDŘÍVE POUZE NA VEŘEJNÝCH MÍSTECH JAKO JSOU RESTAURACE, CUKRÁRNY APOD. NEJLÉPE JE JEŠTĚ PŘED SETKÁNÍM POZVĚTE DO DOMOVA, ABY SE SEZNÁMILI I S TETAMI A VAŠIMI VYCHOVATELI. TÍMTO VÝZNAMNĚ OMEZÍTE RIZIKO TOHO, ŽE VAŠÍ DŮVĚRY BUDE ZNEUŽITO A BUDE VÁM UBLÍŽENO. NE VŠICHNI MUSÍ MYSLET SVÉ NABÍKDY K POMOCI A KAMARÁDSTVÍ UPŘÍMNĚ!

TOHLE VAROVÁNÍ A DOPORUČENÍ MĚJTE PROSÍM NA PAMĚTI VŽDY, KDYŽ NAVAZUJETE NOVÉ KONTAKTY! NAPŘÍKLAD I NA FACEBOOKU, NA ULICI A PODOBNĚ.

JINAK SE NEBOJTE ŘÍCI SI ZDE O VŠE, CO POTŘEBUJETE, NEBO PO ČEM TOUŽÍTE.

Příklady toho, oč zde můžete žádat:

• O novou rodinu
  • O nové kamarády, přátelé, lásku
  • O radu
  • O pomoc s úhradou svých nákladů na běžné věci denní potřeby (oblečení, kosmetika, kvalitnější strava, kredit atd.), školní pomůcky, případné potřebné léky či zdravotní pomůcky, zájmové kroužky, koníčky, výlety, tábory, prázdninové pobyty atd.
  • O brigády (pokud je vám minimálně 15 let)
  • O příspěvek ke kapesnému
  • O další věci podle vašeho uvážení

Vzhledem k poskytovaným službám našeho hostitelského serveru nám jako technicky nejjednodušší řešení pro možnost vkládat vaše žádosti, připadla nezabezpečená diskuse. I když se možná ukáže, že to nebude nejideálnější, alespoň pro rozjezd tohoto projektu se nám to prozatím jeví jako dostačující. Tento způsob vkládání žádostí má své výhody, nevyžaduje registraci a diskusní forma umožňuje přímou reakci na žádost potřebného doplňujícími otázkami či poskytnutými radami.

Vyberte prosím výše kraj podle místa vašeho bydliště a vložte svou žádost.

Poté nám to prosím nezapomeňte oznámit, buďto  dole v diskusi na hlavní stránce vaší skupiny, nebo tak můžete učinit prostřednictvím mailu: spolekfreewill@email.cz (návod na oznámení nového příspěvku naleznete na hlavní stránce vaší skupiny - dejte jednou šipku zpět)

Svou žádost občas zkontrolujte, zda vám někdo neposkytl radu nebo nepoložil doplňující otázku.

Po vyřízení žádosti k vaší plné spokojenosti nám tuto skutečnost prosím také sdělte, váší žádost odstraníme.

Děkujeme :)