SLEČNA KRISTÝNKA

VS: 3113

ZNEVÝHODNĚNÍ:  TĚLESNÉ A MENTÁLNÍ ZDRAVOTNÍ POSTIŽENÍ

STAV SBÍRKY: AKTUÁLNÍ (Lze přispívat)

DOBA TRVÁNÍ SBÍRKY: od 29.05.2019

ÚČELY SBÍRKY:

ÚHRADA NÁKLADŮ NA ZLEPŠENÍ NEBO ALESPOŇ STABILIZACI ZDRAVOTNÍHO STAVU SLEČNY KRISTÝNKY. A DALŠÍ POTŘEBY KRISTÝNKY.
ZEJMÉNA:
- Neurorehabilitace
(Rehabilitační pobyt v Complex Therapy s. r. o., ve Zlíně. Cena za 14ti denní pobyt cca 30 000,- Kč

Neurorehabilitační pobyt v ADELI MEDICAL Center v Piešťanech na Slovensku. Cena za 14ti denní pobyt včetně ubytování a obědů pro dvě osoby: 111 000,-)

- Doplatek plánovaného pořízení osobního automobilu a jeho bezbariérové úpravy
- Pořízení kompenzačních a rehabilitačních pomůcek a dalších zdravotnických prostředků
- Doplatky léků, vitamínů a potravinových doplňků
- Úhrada dalších případných aktuálních potřeb podle situace

VYBÍRÁME: Jakoukoliv finanční částku

BYDLIŠTĚ ŽADATELKY: ZLÍN

ŽÁDOST O PODPORU:

29.05.2019

SE ŽÁDOSTÍ O PODPORU SE NA NÁS OBRÁTILA MAMINKA SLEČNY KRISTÝNKY

Kristýnce je 21 let a je velmi těžce postižená, narodila se předčasně a byla jí určena diagnóza Dětská mozková obrna, spastická a centrální kvadruparetická forma, což je postižení všech čtyř končetin, navíc má snížený intelekt. Nechodí, nemluví, neleze nesedí, má epilepsii…. Je odkázána na nepřetržitou péči své maminky, která je samoživitelkou a stará se ještě o 13tiletého syna, tatínek již zemřel, starost o Kristýnku, rodinu a vše potřebné je tedy výhradně na mamince. Jejich životní ani finanční situace není jednoduchá a proto nás požádali o pomoc.

Aby se Kristýnčin stav dále nezhoršoval, je potřeba s ní pravidelně a intenzivně rehabilitovat, v čemž by mohly pomoci rehabilitační pobyty, které nejsou hrazeny zdravotní pojišťovnou. V prvním případě se jedná o pobyt v Complex therapy s. r. o. Ve Zlíně, kde se cena 14ti denního pobytu pohybuje okolo 30 000Kč, dále by pak Kristýnka s maminkou ráda vyzkoušela pobyt v Adeli centru v Piešťanech, kde se cena za 14ti denní pobyt pohybuje okolo 111 000Kč. Obě tyto terapie by Kristýnce jistě pomohly alespoň zabrzdit zhoršení zdravotního stavu a proto mají smysl, rodina si je však ve své situaci sama nemůže dovolit uhradit.

Dále jsou potřeba kompenzační pomůcky i potravinové a doplňky, také by bylo pro Kristýnku vhodné speciálně upravené auto,jehož úpravu je však potřebné doplatit.

Maminka s Kristýnkou i s rodinou budou vděčni za jakoukoli částku, kterou budete moci přispět.

Všem dárcům velmi děkujeme!

SLEČNU KRISTÝNKU MŮŽEME FINANČNĚ PODPOŘIT PROSTŘEDNICTVÍM VEŘEJNÉ SBÍRKY NA PODPORU ZNEVÝHODNĚNÝCH SPOLUOBČANŮ POUKÁZANÍM DAROVANÉ ČÁSTKY NA

VARIABILNÍ SYMBOL: 3113

nebo označit ve zprávě příjemci: Kristýnka

KONKRÉTNĚ PRO SLEČNU KRISTÝNKU BYLO DOSUD VYBRÁNO
K DATU: 04.06.2019
Příspěvky veřejnosti, obch. společnosti (bezhotovostní příjem: VS: 3113 nebo zpráva) 4 200,-Kč
Ostatní přidělené prostředky (příjem z provozního účtu spolku)  0,- Kč
CELKEM VYBRÁNO 4 200,- Kč

Z TOHO JIŽ VYPLACENO   0 ,- Kč
ZŮSTATEK NA DALŠÍ  POTŘEBY  (vybráno - vyplaceno = )    0 ,- Kč

AKTUÁLNĚ VYBÍRÁME NA:

4 200 Kč                                                                                                                                        111 000,- Kč

POSKYTNUTÉ DARY
DATUM ČÁSTKA ÚČEL DÁRCE

Sdílejme prosím sbírku pro slečnu Kristýnku výzvou k pomoci na

POZNÁMKA:  veřejnou sbírku pro slečnu Kristýnku pořádá také Česká katolická Charita Zlín. Děkujeme!

SLEČNU KRISTÝNKU PODPORUJÍ NEBO PODPOŘILI:

FIRMY, OBCHODNÍ SPOLEČNOSTI A JINÉ SUBJEKTY:

JEDNOTLIVÍ DÁRCI:

Pokud i Vy naším prostřednictvím podporujete slečnu Kristýnku a chcete se k tomuto veřejně přihlásit, sdělte nám to prosím! Rádi přidáme Vaše logo nebo jméno sem na tuto stránku a na další naše stránky vyhrazené k poděkování našim podporovatelům a partnerům.

Děkujeme, že jste pozitivním příkladem ostatním!

DĚKUJEME, ŽE POMÁHÁTE S NÁMI! :)