PAN MAREK

VS: 3114

ZNEVÝHODNĚNÍ:  TĚLESNÉ, SMYSLOVÉ A MENTÁLNÍ ZDRAVOTNÍ POSTIŽENÍ

STAV SBÍRKY: AKTUÁLNÍ (Lze přispívat)

DOBA TRVÁNÍ SBÍRKY: od 02.07.2019

ÚČELY SBÍRKY:

ÚHRADA NÁKLADŮ NA ZLEPŠENÍ NEBO ALESPOŇ STABILIZACI ZDRAVOTNÍHO STAVU PANA MARKA. ÚHRADA POTŘEB PANA MARKA, ZKVALITNĚNÍ JEHO ŽIVOTA A ULEHČENÍ PÉČE O JEHO OSOBU.
ZEJMÉNA:
- Neurorehabilitace
(Neurorehabilitační pobyt na klinice v Šoproni - Maďarsko. Cena za týdenní pobyt včetně ubytování a obědů pro dvě osoby cca 22 000,- Kč;

Neurorehabilitační pobyt v ADELI MEDICAL Center v Piešťanech na Slovensku. Cena za 14ti denní pobyt včetně ubytování a obědů pro dvě osoby: 111 000,-)

- Doplatek plánovaného pořízení elektrického vozíku: 10 000,- Kč
- Pořízení elektrického chodítka - Vstávací chodítko Stabilo II s motorem: 21 548,- Kč
- Pořízení kompenzačních a rehabilitačních pomůcek a dalších zdravotnických prostředků podle aktuálních potřeb
- Pomoc s úhradou nákladů na pořízení nového vhodného bydlení pro pana Marka a jeho rodinu
- Doplatky léků, vitamínů a potravinových doplňků
- Úhrada dalších případných aktuálních potřeb podle situace

VYBÍRÁME: Jakoukoliv finanční částku, výši nákladů na některé z potřeb uvádíme výše, pomůže darovaná částka v jakékoliv výši. MOC DĚKUJEME!

BYDLIŠTĚ ŽADATELE: ZNOJMO

ŽÁDOST O PODPORU:

02.07.2019

SE ŽÁDOSTÍ O PODPORU SE NA NÁS OBRÁTILA MAMINKA PANA MARKA

Prosím o pomoc pro našeho postiženého syna Marka Petružálka ze Znojma, narozeného v roce 1986. Byl normální 27 letý kluk.

V roce 2013 šel s kamarádem domu a byli brutálně přepadeni dvěma muži. Kamarád syna dostal sedm bodných ran a náš syn byl "zákeřně" bodnut do krku. Ztratil tři litry krve. Pomocí rychlému zásahu lékařů a operačnímu týmu se podařil život syna zachránit. Jelikož ztráta krve byla veliká, došlo k neokysličení mozku.

Syn nechodí, nevidí, dokáže jíst jen mixovanou stravu, zvládne říct pouze máma a na otázky odpovídá jen kývnutím hlavy. Vyžaduje celodenní péči.

Zajistit všechny Markovy potřeby zvýšené jeho nynější situací je velmi finančně nákladné. Potřebuje hradit pravidelné neurorehabilitační pobyty, pořídit kompenzační pomůcky a další zdravotnické prostředky. Také jsme pro Marka a jeho nejbližší rodinu začali na okraji města budovat bezbariérový domek. Uvítáme proto vaší finanční podporu v jakékoliv výši.

Více informací k Markově situaci lze získat v článku na webu iDnes.cz z roku 2018

Všem dárcům velmi děkujeme!

PANA MARKA MŮŽEME FINANČNĚ PODPOŘIT PROSTŘEDNICTVÍM VEŘEJNÉ SBÍRKY NA PODPORU ZNEVÝHODNĚNÝCH SPOLUOBČANŮ POUKÁZANÍM DAROVANÉ ČÁSTKY NA

VARIABILNÍ SYMBOL: 3114

nebo označit ve zprávě příjemci: Pan Marek

KONKRÉTNĚ PRO SLEČNU KRISTÝNKU BYLO DOSUD VYBRÁNO
K DATU: 09.07.2019
Příspěvky veřejnosti, obch. společnosti (bezhotovostní příjem: VS: 3114 nebo zpráva) 200,-Kč
Ostatní přidělené prostředky (příjem z provozního účtu spolku)  0,- Kč
CELKEM VYBRÁNO  200,- Kč

Z TOHO JIŽ VYPLACENO   0 ,- Kč
ZŮSTATEK NA DALŠÍ  POTŘEBY  (vybráno - vyplaceno = )    0 ,- Kč

AKTUÁLNĚ VYBÍRÁME NA:

200 Kč                                                                                                                                           111 000,- Kč

POSKYTNUTÉ DARY
DATUM ČÁSTKA ÚČEL DÁRCE

Sdílejme prosím sbírku pro pana Marka výzvou k pomoci na

Fotogalerie: PAN MAREK

PANA MARKA PODPORUJÍ NEBO PODPOŘILI:

FIRMY, OBCHODNÍ SPOLEČNOSTI A JINÉ SUBJEKTY:

JEDNOTLIVÍ DÁRCI:

Pokud i Vy naším prostřednictvím podporujete pana Marka a chcete se k tomuto veřejně přihlásit, sdělte nám to prosím! Rádi přidáme Vaše logo nebo jméno sem na tuto stránku a na další naše stránky vyhrazené k poděkování našim podporovatelům a partnerům.

Děkujeme, že jste pozitivním příkladem ostatním!

DĚKUJEME, ŽE POMÁHÁTE S NÁMI!