PAN ONDŘEJ

VS: 3156

ZNEVÝHODNĚNÍ: Zdravotní postižení

STAV SBÍRKY: AKTUÁLNÍ (Lze přispívat)

DOBA TRVÁNÍ SBÍRKY: od 07.03.2019

ÚČEL SBÍRKY:

pořízení elektrického vozíku Ethrone 12 DW

(Po pořízení vozík zůstane v majetku spolku a žadateli bude vypůjčen bezplatně a na dobu podle potřeby v rámci podmínek spolkového projektu: půjčovna vozíků eThrone)

VYBÍRÁME CÍLOVOU ČÁSTKU: 89 320,- Kč

BYDLIŠTĚ ŽADATELE: Nová Role, Karlovarský kraj

ŽÁDOST O PODPORU:

Pan Ondřej má 41 let a je po mozkové příhodě již 6 let upoután na lůžko nebo vozík, má ochrnutou ruku a nohu a navíc i poškozený zrak i sluch. Z těchto důvodů potřebuje elektrický vozík Ethrone 12, který jak jsme již zmiňovali v mnoha našich sbírkách, nehradí zdravotní pojišťovna. Panu Ondřejovi by však velmi usnadnil život a dostal by se více ven a mezi lidi, nemusel by navazovat kontakt pouze prostřednictvím počítače a internetu. Jistě by vozík přispěl i k jeho větší samostatnosti, mobilitě a plnohodnotnému životu, protože nyní tráví čas převážně doma s maminkou, která mu pomáhá a pečuje o něj. Jsme přesvědčení, že i jí by se tímto velmi usnadnila péče o jejího syna.                               Pan Ondřej s maminkou při zkoušce vozíku eThrone.

Cena vozíku upraveného podle potřeb pana Ondřeje je 89 320,- Kč

Pan Ondřej se na vozík velmi těší a sám je přesvědčen o tom, že díky němu zase začne žít, jak nám psal v mnoha jeho mailech a zprávách. Nejraději by ho měl hned, což ale bez pomoci vás dárců z naší strany není možné. Proto budeme vděční za jakoukoli částku, kterou přispějete. Děkujeme, že pomůžete panu Ondřejovi splnit jeho sen.

Poznámka:

žadatel o podporu je srozuměn a souhlasí s tím, že po shromáždění potřebné částky ve sbírce na zakoupení vozíku zůstává tato pomůcka po pořízení v majetku spolku a bude žadateli poskytnuta do užívání ve formě bezplatné a časově neomezené výpůjčky v rámci a za podmínek spolkového projektu „Půjčovna vozíků eThrone". A to na dobu podle potřeby žadatele. K výpůjčce se uzavírá smlouva o výpůjčce elektrického vozíku.

Všem dárcům velmi děkujeme!

PANA ONDŘEJE MŮŽEME FINANČNĚ PODPOŘIT PROSTŘEDNICTVÍM VEŘEJNÉ SBÍRKY NA PODPORU ZNEVÝHODNĚNÝCH SPOLUOBČANŮ POUKÁZANÍM DAROVANÉ ČÁSTKY NA

VARIABILNÍ SYMBOL: 3156

nebo označit ve zprávě příjemci: Pan Ondřej

KONKRÉTNĚ PRO PANA ONDŘEJE BYLO DOSUD VYBRÁNO
K DATU: 10.06.2019
Příspěvky veřejnosti (bezhotovostní příjem: VS: 3156 nebo zpráva)  60 800 ,-Kč
Ostatní přidělené prostředky (příjem z provozního účtu spolku)  0 ,- Kč
CELKEM VYBRÁNO 60 800,- Kč

Z TOHO JIŽ VYPLACENO 0,- Kč
ZŮSTATEK NA DALŠÍ POTŘEBY  (vybráno - vyplaceno = )  0,- Kč

Pozn: Přehled aktuálně vybraných prostředků konkrétních sbírek aktualizován cca 2 x týdně. Provádíme manuálně, mějte prosím strpení, všichni členové spolku, mají zdravotní postižení, prodlevy mohou nastat i ze zdravotních důvodů. Děkujeme za pochopení

Pořízení elektrického vozíku Ethrone 12 DW

POSKYTNUTÉ DARY
DATUM ČÁSTKA ÚČEL DÁRCE

SDÍLEJME PROSÍM PŘÍLEŽITOST POMOCI PANU ONDROVI I VÝZVOU NA

Fotogalerie: Pan Ondřej

PANA ONDŘEJE PODPORUJÍ NEBO PODPOŘILI:

FIRMY, OBCHODNÍ SPOLEČNOSTI A JINÉ SUBJEKTY:

JEDNOTLIVÍ DÁRCI:

Pokud i Vy naším prostřednictvím podporujete pana Ondřeje a chcete se k tomuto veřejně přihlásit, sdělte nám to prosím! Rádi přidáme Vaše logo nebo jméno sem na tuto stránku a na další naše stránky vyhrazené k poděkování našim podporovatelům a partnerům.

Děkujeme, že jste pozitivním příkladem ostatním!

DĚKUJEME, ŽE POMÁHÁTE S NÁMI! :)