PŮJČOVNA VOZÍKŮ eThrone

25.01.2019 18:01

Vedle našich rehabilitačních přístrojů MOTOmed budeme v naší půjčovně kompenzačních pomůcek nabízet k výpůjčkám také lehké, skládací elektrické inv. vozíky eThrone. Vzhledem k specifickým vlastnostem těchto vozíků bude o tuto službu mezi lidmi s těžkým pohybovým omezením jistě velký zájem. Půjčovna vozíků je otevřená, nyní je však ještě potřeba nakoupit dostatek těchto pomůcek, abychom mohli poptávku uspokojit.

VOZÍKY BUDEME PŮJČOVAT BEZPLATNĚ A BEZ ČASOVÉHO OMEZENÍ.

ZCELA PODLE POTŘEB VYPŮJČITELŮ.

Nejdříve takto hodláme pomáhat těm nejpotřebnějším z potřebných. Jak to vše vlastně konkrétně zamýšlíme najdete podrobně na stránce tohoto projektu. Věříme, že tuto aktivitu pro potřebné spoluobčany vyhodnotíte jako velmi prospěšnou a budete i takto chtít pomáhat spolu s námi. Na pořízení vozíků vybíráme prostřednictvím naši veřejné sbírky pod variabilním symbolem: 511 nebo s označením případných darů ve zprávě příjemci: eThrone. Dále je zde také samozřejmě možnost, vybrat si ze seznamu jednotlivých sbírek konkrétního žadatele o výpůjčku vozíku a finančním příspěvkem pomoci právě jemu. V tomto případě pak účel svého daru při platbě označíte osobním variabilním symbolem žadatele nebo jeho jménem.

NA TENTO PROJEKT LZE FINANČNĚ PŘISPÍVAT PROSTŘEDNICTVÍM NAŠÍ

VEŘEJNÉ SBÍRKY NA PODPORU ZNEVÝHODNĚNÝCH SPOLUOBČANŮ

+ variabilní symbol 511 nebo zpráva příjemci: eThrone

Líbí se vám tento projekt? Pomozte nám prosím tuto příležitost k společné pomoci sdílet i na

KAŽDÝ SI ZASLOUŽÍ TO, CO POTŘEBUJE!

DĚKUJEME, ŽE I TAKTO POMÁHÁTE S NÁMI!