PŘIPRAVUJEME NOVÉ PROJEKTY! :)

24.09.2013 23:02

 

 PŘIPRAVUJEME NOVÉ PROJEKTY! :)

    

     Vážení návštěvníci, přátelé našeho sdružení, dovolte, abychom vás již nadále příliš nenapínali a poodhalili alespoň část informací o našich připravovaných projektech. NEBE NA ZEMI bude prostor na našem webu, kde si budou moci psát naši nejrůzněji znevýhodnění spoluobčané o konkrétní formy pomoci. Bude to místo, které se bude snažit ještě více lidi spojit. V celkově vlastně jednoduchém systému a s minimem prostředníků půjde o přímou podporu poskytovanou člověkem konkrétnímu člověku, zvířeti a přírodě. Věříme, že vás zaujme tento projekt, ve kterém si budete moci k uskutečnění nabízené pomoci vybrat ze širokého okruhu potřebných.

 

     Dalším plánovaným projektem jsou BEZÚROČNÉ FINANČNÍ PŮJČKY PRO NAŠE ZNEVÝHODNĚNÉ SPOLUOBČANY. Jistě i tato forma pomoci si získá oblibu a bude hojně využívána z řad sociálně slabších osob.

 

     To vše již brzy na našich stránkách! Děkujeme za vaší přízeň a dosavadní podporu! Vážíme si toho. Věříme, že nám zůstanete věrní i nadále a zapojíte se do našich budoucích projektů, které jak doufáme, budou pro mnohé prospěšné.

 

Krásné dny všem! :)