POMÁHEJTE S NÁMI I NĚMÝM TVÁŘÍM

25.09.2013 23:01

 

 POMÁHEJTE S NÁMI I NĚMÝM TVÁŘÍM

    

      FREE WILL o. s. chce věnovat podporu všem formám a projevům života! V rámci našeho chystaného projektu NEBE NA ZEMI poskytneme také prostor všem, kteří si budou chtít říci o pomoc v oblasti ochrany zvířat a přírody jako takové. Ještě než však zpřístupníme jednotlivé rubriky pro nejvíce  potřebné  ve zmíněném dolaďovaném projektu, můžete už s námi přímo pomáhat v oblasti ochrany zvířat!

 

     Navázali jsme spolupráci s paní MVDr. Jitkou Tesaříkovou, která v Olomouci provozuje veterinární stanici pro psy, kočky a drobné savce a zajišťuje péči pro zvířata bez domova. Na stránkách kliniky a zároveň občanského sdružení POMOCNÉ RUCE  naleznete spoustu zajímavých informací o zvířátkách a budete si mimo jiné také moci ve foto galerii vybrat zvíře k adopci. Jistě si z velkého počtu milých kočiček, pejsků a dalších němých tváří vyberete a poskytnete alespoň někomu z nich láskyplný domov s náležitou péči. Na stránkách můžete také podpořit transparentní účet útulku  finančním příspěvkem. Vítány jsou i materiální dary pro zvířata a dobrovolná pomoc.

 

     Děkujeme paní doktorce za vytrvalé úsilí v její profesionální péči o ty nejzranitelnější. Stejně tak si zaslouží velký dík všichni pomáhající dobrovolníci a vy všichni, kteří hodláte sdružení Pomocné ruce jakýmkoliv způsobem podpořit! Děkujeme! :)

 

                                                                                                                       váš Tým FREE WILL