PAN MIREK DĚKUJE VŠEM ZA PODPORU. SBÍRKA PRO NĚJ POKRAČUJE!

23.08.2020 16:37

AKTUALITA K POKRAČOVÁNÍ SBÍRKY:

17.08.2020
Panu Mirkovi se podařilo pořídit si do domácnosti starší repasovaný rehabilitační přístroj MOTOmed Viva1. Všem dárcům, kteří mu na přístroj přispěli přes naši sbírku, velmi děkuje za podporu!

Pan Mirek se rozhodl, že se i nadále obrátí na veřejnost s žádosti o finanční podporu. V této naši sbírce pro něj si přeje pokračovat. Ze svého invalidního důchodu Bohužel nepokryje veškeré své potřeby, nákladnou kompenzaci svého zdravotního omezení.

Bylo zapotřebí také vymyslet způsob usnadňující venkovní pohyb a přepravu pana Mirka. To dobře vyřešil repasovaný elektrický skútr, který si žadatel o pomoc rozhodl pořídit na splátky. Z finančních darů pro pana Mirka budeme nyní přispívat právě na tyto měsíční splátky. Prostředky přepošleme na účet žadatele, který nám doloží úhradu splátek.

Pan Mirek nám ke svému novému dopravnímu prostředku napsal:

invalidní skútr Trophy Booster je skvělý pomocník pro lidi, kteří špatně chodí. Vyvine rychlost 18km/h a ujede bez problémů 20-30km na jedno nabití. Je vhodný jako nákupní košík při cestách za nákupy (má košík vpředu i vzadu, dříve jsem mohl nakoupit jen to, co jsem unesl v batohu). Skútr je spolehlivý a stabilní v zatáčkách, navzdory tomu, že je to tříkolka. Na tento repasovaný stroj jsem dostal roční záruku.

Po doplacení skútru budeme panu Mirkovi pomáhat s úhradou dalších nákladů a životních potřeb, jejichž dostatečné finanční zabezpečení je u zdravotně znevýhodněných občanů Bohužel nákladnější než u zdravých lidí. Pomůžeme s konkrétním problémem podle aktuálních potřeb, o kterých pak budeme informovat podrobněji.

VELMI DĚKUJEME ZA PODPORU PANA MIRKA!

PANA MIRKA MŮŽEME FINANČNĚ PODPOŘIT PROSTŘEDNICTVÍM VEŘEJNÉ SBÍRKY NA PODPORU ZNEVÝHODNĚNÝCH SPOLUOBČANŮ POUKÁZANÍM DAROVANÉ ČÁSTKY NA

Při zasílání daru uveďte prosím:

ve zprávě příjemci: Pan Mirek

VARIABILNÍ SYMBOL: 31510

(usnadní nám to práci při sčítání jednotlivých příspěvků. Vše sčítáme manuálně nikoli s pomocí programu.)

DĚKUJEME!

QR kód s předvyplněnými údaji pro podporu pana Mirka

CELÁ SBÍRKA PRO PANA MIRKA