NADĚLILI JSME SI UPRAVENÉ LOGO :)

28.12.2017 13:34

 

Jako dárek k Vánocům jsme si nadělili úpravu našeho loga. A že už redesign potřebovalo nějaký ten čas opravdu jako sůl! Děkujeme za pomoc s úpravou chráněné dílně Pavel Kašing z Hrabyně. Nyní tedy konečně symbol našeho spolku více reflektuje změnu názvu naší právní úpravy a ještě přesněji zobrazuje připomínku vznikající nové doby, která evolučně přichází na Zemi a kterou s radostí a úlevou pro všechny vítáme a budeme se s ní snažit dobře držet krok…

 

CO ZNÁZORŇUJE NAŠE LOGO


Naši krásnou planetu jste jistě poznali, vesnička v přírodě symbolizuje pospolitost, soudržnost. Kohout přivolává probuzení do nově nastávajícího světlejšího věku, ve kterém již lidé začínají být více vědomější, uvědomují si jednotu s celým životem, jsou proto více Láskyplnější, méně sobečtí, zkrátka chápou srdcem... Pírko pod Zeměkoulí symbolizuje svobodu, volnost, lehkost, nadhled, ale také dostatečnou andělskou čistotu. Nese Zemi, což značí ochranu a podporu zhůry (Boha, Andělů, Vesmírů, vyspělých mimozemských civilizací, přírodních zákonů, jak to kdo cítí…).

Nic nám již tedy nebrání v tom, abychom skrze náš mocný nástroj, tvůrčí svobodnou vůli, pomohli přinést na Zemi ještě více lidskosti!

 

V případě vašeho zájmu pomoci propagovat naší činnost umístěním odkazu na váš web můžete využít mimo našeho loga např. I náš banner (v tomto je chr. dílna nevinně, s případnou kritikou designu se obracejte přímo na mě :) ) Děkujeme!

Tak jak se vám líbí naše nové logo, nebo naše činnost? Můžete nám napsat například i do diskuze dole na naší úvodní stránce, milí přátelé!

NOVÝ ROK, NOVÝ DECH SVĚŽÍ ENERGIE!

PŘEJEME PEVNÉ ZDRAVÍ A MNOHO ŠTĚSTÍ!

DĚKUJEME, ŽE I VY POMÁHÁTE TAM, KDE TO JE ZAPOTŘEBÍ!

 

S úctou a vděčností Bohu za vše dobré, co nám přinesl rok 2017, děkuje za spolek

 

Pavel Badač :)