KOUPILI JSME KUS LESA :)

19.09.2017 21:09

 

     Přesněji řečeno, pomohli jsme našim přátelům ze spolku Prales dětem vykoupit 1 ar ( za 900,- Kč) tropického deštného pralesa pro rezervaci GREEN LIFE. Je to náš alespoň malý příspěvek k ochraně jedinečného a nádherného ekosystému v Indonesii, ostrov Sumatra. Takto pomáhat chránit vzácnou přírodu může každý z nás, spolek Prales dětem má v této lokalitě spuštěno již více projektů zaměřených na velmi důležitou a záslužnou činnost v oblasti ochrany místní přírody. Můžeme tedy nabídnout jak finanční dar na zajištění těchto aktivit, poskytnout jej přímo na některý z transparentních účtů spolku Prales dětem, nebo v případě volného místa je možnost také přiložit ruku k dílu v rámci dobrovolnických pobytu přímo v Indonesii. Nejúčinnějším a rychlým způsobem pomoci je pak samozřejmě pravidelné dárcovství, které neziskovým organizacím umožňuje s lepší představou efektivně plánovat do budoucna údržbu a rozvoj své činnosti.

 

 

     Milda se Zuzkou (vedení spolku Prales dětem) pak pravidelně v období jaro a podzim každoročně navštěvují mnoho měst po celé naší republice i Slovensku s přednáškou o jejich činnosti a promítáním krásných záběrů přírody. KALENDÁŘ AKCÍ. Inspirují tak nejen děti ve školách ale i širokou veřejnost a nabádají k zamyšlení nad jedinečnou krásou naší planety, kterou by měl každý člověk ctít a komplexně ochraňovat jako svůj vzácný domov.

 

     Protože je nám činnost spolku Prales dětem velmi blízká a sympatická, vyhradili jsme na podporu této ochrany přírody v zahraničí náš samostatný projekt. V rámci něho budeme podle našich možností nyní podporovat výkup další oblasti pralesa, ať se nynější rozloha 92,5 ha rezervace GREEN LIFE ještě rychleji rozšiřuje. V případě zájmu nám můžete pomoci pořídit další dárkové certifikáty na výkup další plochy vašim příspěvkem na náš provozní účet, a to pod VS: 3981. O tomto záměru nás prosím předem informujte i na uvedených kontaktech, ať jsme spolu ještě více ve spojení. Děkujeme a

 

DÍKY MOC SPOLKU PRALES DĚTEM ZA JEJICH ÚŽASNOU A DŮLEŽITOU ČINNOST! NENECHÁME VÁS V TOM SAMOTNÉ! DÍKY! :)