Datum: 07.12.2018

Vložil: Spolek FREE WILL

Titulek: Děkujeme, výzva ke spolupráci!

Děkujeme! Snažíme se pomáhat, co to jde. Ať Vám přístroj prospěje co nejvíce! A velmi děkujeme tatínkovi slečny Terezky za přepravu MOTOmedu, kterou poskytl zdarma! Je to velká pomoc!
Na nášem transp. provozním účtu lze shodou okolností zrovna vidět nedávnou úhradu za přepravu jiného přístroje k novému vypůjčiteli. MOTOmed jsme poslali přepravní společnosti. Neměli jsme zrovna jinou možnost, žádného dobrovolníka, který by tuto službu poskytl. Přepravné na vzdálenost cca 70 Km se nám tak zbytečně navýšilo i za příplatkovou službu pomocné asistence řidiče při nakládce i vykládce.
Do budoucna proto stojí za úvahu, vytvořit síť dobrovolníků, kteří by v případě potřeby byli ochotni s přepravou pomůcek a přístrojů pomoci. Konkrétně MOTOmed lze převézt i v osobním autě, v kufru s max. nutnosti sklopit případně jedno sedadlo. Přístroj umožňující procvičovat nohy i ruce váží 43 Kg, zdatnější muž si s tímto poradí. Dá se uzavřít dohoda o provedení práce a uhradit tak alespoň náklady na pohonné hmoty. V případě zájmu s námi takto spolupracovat se nám prosím ozvěte. Bylo by super, kdybychom postupně měli v každém větším městě, nebo alespoň v každém Kraji, minimálně jednoho člověka ochotného takto pomáhat s námi. Děkujeme!
Nejideálnějším stavem by samozřejmě bylo, pokud bychom mohli nakoupit dostatek pomůcek a rehabilitačních přístrojů pro všechny potřebné zájemce. Aby tak měl každý svou věc nepřetržitě k dispozici a nemuselo se ve výpůjčkách střídat. Věříme, že i to se jednou podaří. Dobrá veřejnost jistě pomůže s pořízením těchto užitečných věcí. I na to se lze totiž skládat v naší veřejné sbírce. Děkujeme všem za případnou podporu! Za spolek přeje všem hezké dny Pavel :)

Přidat nový příspěvek