Datum: 25.02.2017

Vložil: Renata Berkyova

Titulek: Nábytek

Ahoj jmenuji se Renata mám čtyř leteho syna jmenuje se Benjamin. Cestovali jsme od jeho narození po azylovych domech. Konečně se mi podařilo nasetrit peníze a sehnat byt v mostě. Bydlíme tu teprve Pár dní. Byt je nevybaveny bez ničeho, nemáme nic ani postel prostě nic. Koupit si nic nemůžu jelikož nemám peníze. Musím čekat až mi přijde složka na úřad práce což bude cca za měsíc. Jsem v hmotné nouzi tudíž můj měsíční příjem je 4870 Kč. Můj syn je astmatik a atopik takže půlka peněz jde každý měsíc na jeho léky a maste. To co zbyde je na jídlo a ostatní věci. Nyní se musím evidovat na úřadě práce jelikož jsem skončila mateřskou dovolenou. Jsme se synem sami, s otcem syna jsem se musela rozvést jelikož mne tyral. Výživné po něm žádám jenže musím čekat až bude další soud jelikož otec řekl že syn není jeho. Tak nám zřejmě budou dělat testy dna. Se svojí rodinou též nejsem v kontaktu protože je neznám vyrostla jsem v deckem domově. Moc prosím hodné lidi kdo nám pomůže s vybavením bytu nemáme nic. Bereme vše. Prosím. Pomůžete nám?? Bydlíme ve městě Most. Zde je moje číslo 730932861. Moc děkujeme za nabídky Renata a Benjamin

Přidat nový příspěvek