ZAHÁJEN DALŠÍ PROJEKT - OCHRANA HOSPODÁŘSKÝCH A DOMÁCÍCH ZVÍŘAT!

15.02.2017 23:42

MILÍ PŘÁTELÉ,

s potěšením všem zájemcům konečně přinášíme možnost, aby spolu s námi ještě více ochraňovali zvířata! V tomto projektu pak zvláště hospodářská a domácí. Zvířata jsou krásným projevem života na Zemi, zaslouží si naši pozornost, jemné zacházení a ochranu před případným krutým chováním nedostatečně uvědomělého člověka! Mysleme globálně a jednejme lokálně! Věříme, že pomoci tohoto projektu se nám podaří udělat kus dobré práce pro zvířata, která spolu s námí pobývají v místech našeho bydliště a s kterými tak přicházíme dennodenně do kontaktu.

První konkrétní akci v rámci tohoto nového projektu je pomoc toulajícím se kočkám v Rožnově pod Radhošťem. Ty se tam na některých místech přemnožily a je podezření, že jsou některými spoluobčany pronásledované a že je jim ubližováno. Naštěstí existují lidé, kterým není lhostejné utrpení živých tvorů. Díky těmto dobrovolníkům se již podařilo alespoň pár kočkám pomoci, dostat je do bezpečí. Budeme se snažit pomoci větší počet koček humánně zregulovat a ošetřit. Pokusíme se pro ně najít přívětivější domov a vhodná bude jistě i kastrace. Díky všem, kteří zatím v této věci pomohli a ještě pomůžou!

Postupně a podle našich možností budeme projekt doplňovat o další nabídky spolupráce na ochraně konkrétních zvířat! Vítáme vaše případné zapojení a návrhy, kde bychom mohli společně i takto pomáhat. A připomínáme, že žádat ostatní I nás o pomoc s ochranou zvířat lze již delší dobu také v našem projektu NEBE NA ZEMI ve skupině ochrana zvířat (žádosti prosím posílejte i e-mailem). Tento startující projekt je vlastně jakousi, věříme že užitečnou, nadstavbou. Má sloužit jako ještě větší propagátor různých možností ochrany zvířat, umožnit hlubší konkrétní spolupráci s našim spolkem a celkově má k této problematice přitáhnout pozornost, neboť si to zcela jistě všechna zvířata zaslouží!

TAK TEDY DO TOHO! CHRAŇME SPOLEČNĚ JEŠTĚ VÍCE I HOSPODÁŘSKÁ A DOMÁCÍ ZVÍŘATA!

DĚKUJEME, ŽE I TAKTO POMÁHÁTE S NÁMI!