VŠICHNI JSME JEDNO – SBÍRKA AMBASADORŮ ŠTĚDRÉ SOCIÁLNÍ SÍTĚ HEARTH.NET

20.04.2017 21:30

 

VŠICHNI JSME JEDNO – SBÍRKA AMBASADORŮ ŠTĚDRÉ SOCIÁLNÍ SÍTĚ HEARTH.NET

 

Aktualizace 15.05.2017

     Akce ambasadorů Hearth.net - "VŠICHNI JSME JEDNO" dospěla do cíle! Na základě darovací smlouvy jsme vyplatili vybrané finanční prostředky ve výši 2 358,- Kč na pomoc mamince s dvěma malými dětmi, kteří se ocitli v sociální tísni. Neposílejte prosím již další podporu přes náš spolek. Moc děkujeme všem, kteří se zapojili a takto pomohli! Situaci podpořených budeme i nadále sledovat a v případě další potřeby a podle našich možností jistě pomůžeme i nadále. Pro nejrychlejší získání informaci ohledně vývoje aktuální situace podpořené rodiny v nouzi prosím kontaktujte přímo jednu z iniciátorek sbírek, paní Lindu Kubačákovou (linda@time4change.cz). Profil na štědré sociální síti Hearth.net: zde. Velké díky iniciátorům akce a všem, kteří se zapojili a kteří i tímto způsobem hezky vyjádřili, že VŠICHNI JSME JEDNO! :)

 

Aktualita ze dne 20.04.2017 k zahájení spolupráce na akci

     Náš spolek nyní navázal spolupráci s ambasadory štědré sociální sítě Hearth.net, a to na finanční sbírce pro maminku samoživitelku, která pečuje o dvě děti. Hearth.net je štědrá sociální síť, jež se orientuje na kvalitní mezilidské vztahy a poukazuje na transformační potenciál integrace principů ekonomiky daru do každodenního života. Sbírku se zvlášť sympatickým a o všem vypovídajícím názvem „VŠICHNI JSME JEDNO“ uspořádali důvěryhodní lidé, kteří se aktivně podílejí na rozvoji hezké činnosti Hearthu a snaží se mezi veřejnost šířit povědomí o smyslu a ideálech tohoto projektu.

 

Podrobnější informace o tom, jak konkrétně a komu má pomoci finanční sbírka „VŠICHNI JSME JEDNO“, lze najít na blogu Hearthu zde. Své případné dotazy týkající se této akce prosím směrujte přímo na iniciátorku sbírky, paní Lindu Kubačákovou (linda@time4change.cz).

 

Spolek FREE WILL nabídl jeden ze svých transparentních bankovních účtů, aby byl k dispozici veřejně přehledný prostor pro realizaci sbírky pro potřebnou maminku. Přes náš spolek je tak nyní možnost podpořit tuto akci poukázaným darem pouze na:

 

PROVOZNÍ ÚČET SPOLKU č. 2700441519 / 2010 vedený u Fio banky

Označení ve zprávě příjemci: VŠICHNI JSME JEDNO!

 

Abychom váš příspěvek dobře přiřadili k zamýšlenému účelu daru, do zprávy pro příjemce prosím napište: VŠICHNI JSME JEDNO! Jako variabilní symbol můžete uvést své telefonní číslo. Shromážděné peníze budou z našeho účtu po dosažení potřebné částky vyplaceny na základě darovací smlouvy.

 

UPOZORŇUJEME, ŽE V TOMTO PŘÍPADĚ SE NEJEDNÁ O NAŠÍ KRAJSKÝM ÚŘADEM OSVĚDČENOU VEŘEJNOU SBÍRKU NA PODPORU ZNEVÝHODNĚNÝCH SPOLUOBČANŮ!

Potřební lidé, kteří spadají do alespoň jedné z pěti námi podporovaných skupin znevýhodněných, se mohou v případě zájmu do této veřejné sbírky zapojit za těchto podmínek.

 

Velmi děkujeme všem, kteří pomáhají tam, kde to je zapotřebí! Pojďme společně budovat ještě krásnější svět pro všechny, svět vystavěný na základech ještě větší lidskosti! Každý z nás má neustále co nabídnout. Jsme po všech stránkách mnohem více bohatší, než si mnohdy uvědomujeme a připouštíme. Pošleme tyto své dary do světa a veřejně vyjádřeme, že VŠICHNI JSME JEDNO!

 

Díky všem za štědrost, ať už uskutečněnou prostřednictvím našeho spolku nebo štědré sociální sítě Hearth.net!

 

Ať se DAŘÍ! :)