POZVÁNKA NA PŘEDNÁŠKU SPOLKU PRALES DĚTEM O OCHRANĚ PŘÍRODY NA SUMATŘE

07.04.2016 22:37

 

POZVÁNKA NA PŘEDNÁŠKU SPOLKU PRALES DĚTEM O OCHRANĚ PŘÍRODY NA SUMATŘE

14. 4. 2016 od 18:00 hod v centru volného času ASTRA Frenštát p. Radh.

Milí přátelé,

     dovolujeme si srdečně pozvat na přednášku o ochraně přírody na Sumatře, kterou jsme pomohli zorganizovat ve Frenštátě pod Radhošťem. Přijďte se příští čtvrtek 14. 4. 2016 od 18:00 hod podívat do centra volného času ASTRA na promítání a poslechnout si, jak český spolek Prales dětem významně pomáhá chránit přírodu v Indonésii. Podařilo se jim již například vykoupit 62 ha tropického deštného pralesa na Sumatře, který je ohrožen nadměrným kácením kvůli pěstování palmy olejné. Ve spolupráci s indonéskými přáteli se tak spolku Prales dětem daří uchránit v jejich rezervaci vzácný ekosystém, jenž je domovem mnoha rozličných a krásných druhů rostlin a vzácných zvířat jako např. orangutani, tygři sumaterští nebo sloni pralesní. Mimo to se naší odvážní přátelé zabývají také ochranou oceánů a přírody celkově.

 

VSTUPNÉ DOBROVOLNÉ – výtěžek jde na podporu provozu česko-indonéské pralesní dětské rezervace Green Life na Sumatře

 

 

 

Podívejte se na nedávnou krátkou reportáž Čt o záslužné činnosti spolku Prales dětem: zde

 

Více o činnosti spolku se dozvíte na jejich stránkách: Prales dětem

 

Přijďte se s Milanem a Zuzkou seznámit osobně a poslechnout si jejich dobrodružný příběh. Podařilo se nám zarezervovat pro přednášku místnost, která pojme cca 40 lidí. Budeme tedy rádi, pokud nám dáte ve známost vaše případné rozhodnutí přijít. Např. krátkou zprávou na náš  e-mail: spolekfreewill@email.cz nebo potvrzením účasti vytvořené akci na fb. Pro naši lepší představu zájmu o akci. V případě velkého zájmu budou mít ohlášení příchozí rezervována místa. Děkujeme. Pozor, místo akce není bezbariérové! Nachází se v druhém patře, kde se nelze dostat výtahem!

 

VŠICHNI JSOU SRDEČNĚ ZVÁNÍ!

 

Děkujeme spolku Prales dětem za jejich činnost a za rozhodnutí navštívit s přednáškou také Frenštát! Velké díky zaslouží také centrum volného času ASTRA za poskytnutí prostoru a významnou pomoc s přípravou akce!

 

TĚŠÍME SE NA VÁS

 

Budeme rádi, pokud budete o pozvánce informovat své přátelé, které by mohla akce zaujmout. Děkujeme.