POMOZME PROSÍM PANU FRANTIŠKOVI – OSOBNÍ ASISTENCE PRO VOZÍČKÁŘE Z OSTRAVY - VÝŠKOVICE

26.10.2016 20:34

 

POMOZME PROSÍM PANU FRANTIŠKOVI – OSOBNÍ ASISTENCE PRO VOZÍČKÁŘE Z OSTRAVY - VÝŠKOVIC

 

V projektu Nebe na Zemi nám přibyla nová žádost o podporu. Pan František, vozíčkář z Ostravy - Výškovic, hledá osobní asistenci pro každodenní pomoc s péči o svou osobu. Jedná se o dlouhodobou brigádu placenou 90,- Kč/h čistého. Pan František má zatím nejlepší zkušenosti s asistentkami (zřejmě jsou ženy přece jen lepší, jemnější pečovatelky…?), upřednostnil by proto v péči právě spíše zájemkyně. Nástup možný ihned, SPĚCHÁ! Dále by pan František uvítal nové přátele, s kterými by ve volném čase mohl vyrazit někam ven, kavárna, kino, procházka apod.

Děkujeme za případnou pomoc v této věci, nynější osobní asistence pana Františka je nedostatečná, nemá kdo pomáhat zejména v odpoledních hodinách a o víkendu! Proto musí tento málo pohyblivý pacient trávit příliš mnoho času jen na posteli. To jistě nepřispívá k zdravotnímu stavu a dostatečnému zapojení do společenského dění… Nebojte se prosím nabídnout jakoukoliv pomoc v této věci (předejte prosím tuto žádost případným zájemcům o poskytování péče). František má s asistovanou péči o svou osobu dlouhodobé zkušenosti, vše vysvětlí a dostatečně zaučí. Více informací v žádosti (nabídce brigády) pana Františka…. Děkujeme!

Vozíčkář z Ostravy-Výškovic hledá osobní asistentku na cca 3-6 hodiny denně. Jedná se o pomoc při oblékání, svlékání, drobné domácí práce, pomoc při přesunu z vozíku a na vozík, nákup. Denně asi 3-6 hodin (1-2h ráno, 2-4h odpoledne). Odměna 90 Kč/h čistého. V případě zájmu mne prosím kontaktujte telefonicky na čísle 773 648 465 nebo na e-mail: fefrantisek@seznam.cz . Nástup možný ihned nebo dle dohody. Vhodné především pro studentky a matky na MD. JEDNÁ SE O DLOUHODOBOU BRIGÁDU, SPĚCHÁ!
Rád bych také poznal nové přátelé, s kterými by bylo možno občas vyrazit ven, např. do kina, kavárny, na procházky. Nejlépe člověk (lidé) fyzicky zdatnější, pohybuji se na mechanickém invalidním vozíku. Prosím, toto jen v rámci vašeho volného času (neplacená služba). Děkuji, František.
KONTAKT: Tel: 773 648 465, e-mail: fefrantisek@seznam.cz