JARNÍ ŠŇŮRA PŘEDNÁŠEK A PROMÍTÁNÍ SPOLKU PRALES DĚTEM

07.04.2017 18:56

 

 

     Naši milí přátelé Milan se Zuzkou, kteří se velmi aktivně a úspěšně zabývají na Sumatře ochranou tamní přírody – tropického pralesa a ohrožených zvířat v něm, životního prostředí a oceánem, jsou opět na pár měsíců zpět v republice, aby se s námi podělili o novinky z rozvoje jejich činnosti. Své přednášky a promítání rozvrhli již tradičně do mnoha měst po celé zemi. Nenechejte si ujít příležitost k setkání s těmito lidmi se srdcem na pravém místě, kteří miluji krásné rozmanité životní projevy naší planety, což dennodenně dokazují svým obdivuhodným konáním.

 

Seznam konkrétních akcí a další podrobnější informace přímo na stránkách spolku Prales dětem.

 

VÝBĚR Z WEBU SPOLKU PRALES DĚTEM:

 

Kalendář akcí 2017

Vážení přátelé a příznivci ochrany krásy Země,

zde máte seznam veřejných akcí a promítání, které jsou naplánovány na jaro 2017. Některé z nich nejsou ještě úplně potvrzeny, ale aktuální stav naleznete včas na našem webu a nebo na facebooku. Budeme se těšit naviděnou a věřte, že bude na co koukat.

Máme připraveno:

  • GREEN LIFE – MYŠLENKA PRO BUDOUCNOST (nejaktuálnější snímek o projektu Green Life) 9 minut
  • STRÁŽCE PRALESA 2014 – 2016 (film o monitorovací akci 2014 – 2016 za pomoci fotopastí v ekosystému Leuser) 20 minut
  • S BLUE LIFE ZA ŽELVAMI A KROKODÝLY (film o projektu, který uklízí oceán, připravuje cestu k ochraně mořských želv a krokodýlů) – cca 15 minut 

Zatímco Vás Milan Jeglík seznámí s vizemi a aktuálním stavem obou projektů, tak Zuzana Koloušková vám pohladí duši překrásnými fotografiemi z akcí v divočině. Veškeré záběry, které uvidíte mají hlubokou etickou hodnotu.

V průběhu jarního promítacího kola nás také můžete navštívit na akci jako je VEGAN FEST, kde budeme s projektem Green Life taktéž.

 

 

březnová aktualita

 

     Činnost spolku Prales dětem můžete podporovat společně s námi, a to prostřednictvím zvlášť vytvořeného projektu. Momentálně shromažďujeme finanční prostředky na zakoupení dalšího aru tropického pralesa pro rezervaci Green Life! A samozřejmě, můžeme všichni přispívat na bohaté ochranářské aktivity spolku Prales dětem především přímo na jejich transparentní účty. Lze také nabídnout pomoc v rámci dobrovolnického programu, kdy zájemci mohou přiložit ruku k dílu přímo na Sumatře. I „dovolenka“ se dá strávit užitečně! :) Je však potřeba rezervovat si termín pobytu dostatečně dopředu, termíny pro rok 2017 jsou již obsazeny.

 

 

DĚKUJEME, ŽE POMÁHÁTE S NÁMI! :)